Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ez nooormáális? (többi lent) 14/L

Kecskefészek15 kérdése:

Ez nooormáális? (többi lent) 14/L

Figyelt kérdés
Nagymamámnál voltam a hétvégén. Fotózás volt, és olyan ruhába akartam menni, amihez már borotválnom kellett volna a hónaljamat. Erre azt mondja a nagymamám, hogy egy kislánynak nem kéne borotválkoznia. Pedig már 14 leszek, 7 hónap múlva 15. Úgy hogy borotválatlan hónaljjal fotózkodtam abban a ruhában. Jó volt, csak egy picit aggódóan, hogy ne látszódjon a szőrös hónaljam :(
2016. ápr. 3. 17:54
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
91%

Vannak még ilyen gondolkodású emberek. Nekik normális, a fiataloknak kevésbé.

Egyébként nem világos most leszel 14, de 7 hónap múlva 15?

2016. ápr. 3. 18:00
 2/21 anonim ***** válasza:
3%
Hormonbajos vagy?
2016. ápr. 3. 18:02
 3/21 Morozov ***** válasza:
86%
Szerintem az embernek akkor kell elkezdenie borotválkozni, amikor szőrös lesz. Én férfi vagyok és elég korán értem, 12 évesen már borotválkoztam, mert a szakmunkásbajusz nem volt menő már akkor sem.. :D
2016. ápr. 3. 18:02
 4/21 anonim ***** válasza:
21%
most az a divat, hogy festik
2016. ápr. 3. 18:16
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem, miért kell ezt megbeszélni a nagymamáiddal. Ha leszeded a szőreidet és azt hiszi, még nem nőtt ki, akkor nem szól.
2016. ápr. 3. 18:25
 6/21 anonim ***** válasza:
83%

"14 leszek, 7 hónap múlva 15."

Mondjuk nem tudom, melyik bolygón laktok, ahol egy év kevesebb mint 7 hónap, nálatok lehet, hogy a szőrösödés üteme is más :D

2016. ápr. 3. 18:26
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Megbeszéled anyukáddal, hogy szeretnél egy epilátort. Aztán azzal leszeded. Ha nem engedi, akkor veszel egy borotvát, aztán zuhanyzásnál beszappanozod a hónaljadat és szépen leborotválod, egyáltalán nem nehéz, szinte nem is tudod megvágni magad, ha mégis sikerül, akkor is csak egy hangyaf..sznyi vágás, vérezni sem fog. Aztán nem kell nekik megmondani és kész.
2016. ápr. 3. 18:29
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
A lányom 12 éves kora óta borotvalja a hónalját..és az osztalytarsai is..
2016. ápr. 3. 19:02
 9/21 anonim ***** válasza:
31%

"egy kislánynak nem kéne borotválkoznia"

Ráérsz borotválkozni, majd ha te is annyi leszel mint a nagymama...

:)

2016. ápr. 3. 19:12
 10/21 anonim válasza:
78%

"Ráérsz borotválkozni, majd ha te is annyi leszel mint a nagymama..."

De akkor már, muszáj lesz... :D

2016. ápr. 3. 19:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!