Mit lehet tenni egy 91 éves nagymamával aki reggeltől estig mindenbe beleszól?
20:46
"Megbecsulhetne hogy odavettetek magatokhoz es gondoskodtok rola, kevesen teszik meg mar manapsag"
Hol írta, hogy odavették??
...és ha ők laknak a nagyinál?
Még az is lehet, hogy a nagyi magas nyugdíjából élnek.
"Hol írta, hogy odavették??
...és ha ők laknak a nagyinál? "
A házon jelzálog van.
65 éven felül már nem adnak hitelt.
Sőt, bármiféle hitelt csak úgy adnak, hogy a futamidő véget érjen az adós 65. életévére.
Azaz vagy 25 éve fizetik már ezt a hitelt, vagy ami sokkal egyértelműbb: a mamának semmi köze a házhoz.
Nem, nem tartjuk rühes kutyához hasonlónak az időseket, mert szeretjük őket, de attól még bármit nem kell eltűrni, ha ezzel terrorizálja a családot, és mindenről csak negatív véleménye van. Senkinek nincs szüksége rá, hogy állandóan lehúzzák, kioktassák, rászóljanak. Mindegy, hogy a gyermeked vagy a nagymamád teszi, azért legyen egy határ.
"Hol írta, hogy odavették??
...és ha ők laknak a nagyinál?
Még az is lehet, hogy a nagyi magas nyugdíjából élnek."
Hat ez nekem eleg eletszerutlennek tunik, mar onmagaban az hogy egy nyugdij "magas" nem tul gyakori, de hogy meg abbol hazat lehetne venni...
Meg mar a kerdezo is 28 eves, az anyja tehat 50 feletti lehet, nekem nagyon valoszinutlen hogy a nagyinak lenne sajat haza amiben elnek ok.
Persze ha ez az eset all fenn, akkor viszont nagyi haza nagyi szabalyai, nem tetszik lehet koltozni a valasz.
Engem egy ilyen nagymama nevelt fel félig. Konkrétan tönkretett, menekülj amíg lehet.
Leállítani nem lehet, csak ha megáll a ketyegő...
Konkrétan depresszióssá és antiszociálissá tett, tönkretette az összes kialakuló barátságomat.
ha van sajat szobaja tessekeljetek be es csukjatok ra az ajtot. a masik modszer hogy nem szoltok hozza. egyaltalan semmit. ezt eleg rosszul viselik az ilyenek.
foleg ha ki tudtok tartani 2-3 napig egyetlen szo nelkul akkor meg fog remulni es vagy betorik vagy belebetegszik aztan majd csak megszabadultok tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!