Ciki 16 évesen a nagymamával nyaralni menni?
Én még 16 évesen is kézenfogva mentem az utcán nagymamámmal. Sosem szégyelltem őt, nekem igy esett jól. Mai napig együtt lógunk, nagyon szertem őt és a világ összes pénzéért nem szégyellném. :)
Nyugi, nem ciki !! :)
20 éves lány.
16 éves koromig jártam a mamámmal kettesben nyaralni, pont a kamasz koromat éltem, ő meg olyan nyaggatós volt, én mást csináltam volna. 18 évesen elvesztettem őt (most 23 vagyok) azóta is mindig a közös nyaralásokra gondolok és hogy bár mehetnénk még!!
Használd ki az időt, a mamát nagyon boldoggá lehet tenni vele, és a külső vélemények is azok, hogy jajj milyen aranyos, hogy a nagymamájával van!!
Sosem szabad szégyellnünk a szüleinket-nagyszüleinket csupán csak azért mert idősek, lassúbbak, kettőt haladnak hátra egyet előre :)
Helyettem is nyaralj egyet a nagyival :)
Menjél és érezd jól magad vele! :-) És örülj, hogy még megteheted és ilyen jó a kapcsolatotok.
Az a ciki, aki úgy gondolja, és aki a mások véleménye miatt hanyagolja a családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!