Elfogadjak ekkora összeget a nagyapámtól, aki sosem törődött velünk?
A nagyapám apámat és a nagyimat kisgyerek korában hagyta el, egy másik földrészre költözött, sose fizetett gyerektartást, rájuk se nézett többé.
Pár éve megírta apámnak a címét és a telefonszámát, hátha fel akarja keresni. Én most küldtem neki becsületből egy fotót az újszülött fiunkról, és úgy egyáltalán, egy gólyahírt. Ő küldött a számlámra kéthavi fizetésnyi összeget.
Szívesen eltenném a gyereknek, de szívesen vissza is küldeném. Ti mit tennétek a pénzzel? Normális dolog volna megtartani?
30N
"A nagyapám apámat és a nagyimat kisgyerek korában hagyta el, egy másik földrészre költözött, sose fizetett gyerektartást, rájuk se nézett többé. "
Ennyiböl megítélni valakit nem szabad, föként, hogy a történetet, meg a hátterét a dolognak nem ismered. Ugyanis az, hogy "elhagyta" öket, elég tág fogalom, és ha volt rá oka (mert elég sok minden elképzelhetö), akkor érthetö, ha nem kereste öket.
De ezek szerint már több éve megpróbált közeledni hozzátok és ti - anélkül, hogy meghallgatnátok öt, elítélitek.
Most is segíteni próbál nektek és mégsem vagy hajlandó elfogadni a jóakaratát. (Ugyanis ez is arra mutat, hogy nem feltétlen ö, vagy csak ö a hibás a régi történetben)
"Te vagy 30, apád minimum 60, "
Az apja lehet 50 is.
30,62,92 amúgy.:)
lekötném szívem szerint, nem költöm el a gyerek pénzét semmiképp, nem nekem küldte a nagyapám, gondolom. nehéz döntés.
két havi fizetés azért nem akkora összeg, hogy ne fogadhasd el...
nem 5 milliót utalt, hogy gondolkodj ezen...
kedves gesztus akart lenni szerintem, ne utasítsd vissza, meg különben sem neked küldte, hanem a gyereknek...rakd el neki...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!