Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Néhány órája meghalt a kórházb...

Néhány órája meghalt a kórházban a Nagymanám! Alig egy éve halt meg Nagyapám. Hogyan tudnom feldolgozni? Összeomlottam!

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 15:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
Egyébként az is sokat számíthat, ki hogyan fogja fel a halál kérdését.Én inkább spirituális beállítottságú vagyok.Abban hiszek, hogy valamilyen módon a halálunk után folytatódik a "lét" tovább.Észreveszek dolgokat, kis csodákat, amikre megrögzött materialisták csak legyintenek, sőt észre sem veszik.Magam is tapasztaltam hogy bizonyos esetekben, sőt elég gyakran az elhunytak képesek még üzenni valahogyan, adni valami jelet.Ez valamilyen szinten megnyugtató, már csak azért imádkozom, hogy ott, ahol most vannak, szeretetben, békében, nyugalomban legyenek.
2016. márc. 1. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Először is fogadd részvétemet!

Az idő megoldja, de azt tanácsolom, hogy keres valami hobbit, amivel elterelheted a gondolataidat.

2016. márc. 1. 17:53
 13/21 anonim válasza:
0%
10-es vagyok. Még annyit hogy én táncolni és futni járok. Az segít elfelejteni.
2016. márc. 1. 20:21
 14/21 anonim ***** válasza:
39%
Légy hálás, hogy eddig is veled voltak, és ismerhetted a nagyszüleid. Sokaknak nem adatik ez meg. Gondolj rajuk mindig jó szívvel, a közös emlékekre, benned élnek tovább. Megnyugvást kívánok Neked kérdező.! 25/N
2016. márc. 2. 09:36
 15/21 elwera ***** válasza:
26%
Nekem olyan 5 év kellett hozzá, mire elviselhető szintre enyhült a fájdalom, mire beszélni tudtam róla bőgés nélkül.
2016. márc. 2. 17:37
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Például így.

Részvétem, de sajnos ez az élet rendje.

2016. márc. 3. 15:38
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
Fogadd részvétemet. Hány éves vagy? Nem kell eltitkolni a fájdalmat, nem kell visszafojtani a sírást, bizony ez fáj és sokáig. és nyugodtan irj ide is, és olvasd el a válaszokat. Én az apukámat veszitettem el egy hónapja. 93 éves volt, tudtam, hogy be fog következni, én se vagyok már fiatal, és mégis nagyon nagyon fáj. Az az élet rendje hogy az öregek meghalnak, de akkor is nagyon fáj. A szüleid segiteni fognak, de Te is sokat tudsz segiteni nekik.
2016. márc. 4. 23:08
 18/21 Imre72 válasza:
0%
Dianetikával. A szövetségesi mérlegelést kell kitúrni és redukálni.
2016. márc. 5. 18:18
 19/21 Jocó X válasza:
0%
Részvétem probálj meg tullépni a multon és a jövön gondolkozz ez a legjobb tanács amit adni tudok neked.
2016. márc. 6. 15:21
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Idö oldja meg , gondolj arra, hogy mivel kórházban volt ezért valószinüleg beteg volt és nem volt neki igy jó, most jobb neki mert már nem fáj semmije
2016. márc. 7. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!