Nagymamám az utóbbi időben nagyon elviselhetetlen lett! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, mióta az eszemet tudom, nagymamàm mindig velünk lakott. Ő a " főnök " itthon, elvárja, hogy mindenki az ő kívánságait lesse, anyukámat teljesen befolyásolja, nagymamám nélkül nincs egy önálló lépése, gondolata. Mióta egyetemre kerültem és komoly barátom lett, teljesen ellenem fordult. Régebben nagyon jó volt a kapcsolatunk, de most érthető módon kicsit eltávolodtunk egymástól. Barátomat egyáltalán nem fogadja el, lenézi, pedig tisztelettudó, illedelmes fiú, de nagymamám nehezményezi, hogy a barátom ha nálunk van, nem folyton vele beszélget és a kívánságait lesi. Szokása nagymamámnak, hogy a véleményét nem nekem mondja el, hanem a szobám ajtaja előtt mormog. Ma is azt mondta rám, hogy kva vagyok, és miért engedik a szüleim, hogy agyba-főbe szexeljek, holott ez nem is igaz, hiszen barátomon kívül csak egy fiúval voltam egész életemben. Mit tegyek? Alkalmazkodni hozzá lehetetlen, elköltözni nem tudok.2015. szept. 15. 14:24
11/11 anonim válasza:
tisztára, mintha az én mamámat írtad volna le, nagyon nehéz vele sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!