Nagymamám az utóbbi időben nagyon elviselhetetlen lett! Mit csináljak?
Semmit nem tudsz tenni
De gondolom nem a családi házban szexeltek, nem?!
Meg amúgy is mi köze van hozza?? :'D
Ne foglalkozz vele. Alapvetően kedvesen viszonyulj hozzá, de ha elkezd gonoszkodni, akkor az se keltsen Benned indulatokat, csak egyszerűen hagyd faképnél, kb. így "bocs mami, majd ezt később megbeszéljük".
Az öregek sokszor válnak gonoszkodóvá, azt élvezik, ha úgy tudnak szurkálódni, hogy az fáj a másiknak. Egyik nagyapám is 90-hez közel utolsó 1-2 évében ilyen lett, pedig előtte nagyon jóindulatú ember volt, de gondolom akkor a halál előszele már megborította elméjét. Kb. havonta 1-szer láttuk, de ilyenkor nekem és húgomnak is durván beszólogatott. Láttam hogy elégedett volt magával, amikor látta hogy ezt húgom szívére vette, és majdnem szétdurrant a dühtől, hogy én meg tettem a véleményére. (Mondjuk az sem érdekelt volna, ha azonnal gutaütést kapott volna, mert akkor már úgy éreztem, hogy neki is cinkes így élnie, úgy hogy előtte milyen normális ember volt.)
Szeparáld el magad Tőle minél jobban, azzal hogy zárod szobádat, nem tartózkodsz vele sokat egy légtérben. Persze azért ha pl. ő főz, akkor illik vele enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!