Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért lett ilyen a nagymamám?...

Miért lett ilyen a nagymamám? Így hogyan tovább?

Figyelt kérdés
15 éves korom óta a nagyszüleimmel lakom, mert a szüleim elválltak, apukám vidékre költözött, anyukám meg újra férjhez ment (csak a férje kissé degenerált). Nagypapám 16 éves koromban meghalt egyik reggel váratlanul. Azóta a nagymamámmal élek, és most nálunk lakik a párom is. Jelenleg 23 éves vagyok. A nagymamámnak semmi sem jó, ha jobbra megyünk a konyhában, ha balra. Miért nem alszunk este 8kor és nem kelünk fel 6kor. (Panelban lakunk). Párommal babát szeretnénk, de a mamám állandóan csapkod,és káromkodik mindenféle tárgynak, ha leeseik valami vagy nem csukódik be elsőre az ajtó vagy a szekrény, vagy leejt valamit. Ez bennem valahol dühöt vált ki, és nem tudok a toppon lenni. Itthagyni nem tudom, és nem is szeretném, mert 5 éve műtötték rákkal, már hálistennek jól van, csak csontritkulása van így sok mindenben segíteni kell neki. Emelett olyan más értelmű szupernagyi féle, mert képes hajnali 3kor még a laptopja (sajátja) előtt ülni és facebookozni. Nem tudom mit tehetnénk.
2015. szept. 3. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
"Párommal babát szeretnénk, de a mamám állandóan csapkod,és káromkodik mindenféle tárgynak, ha leeseik valami vagy nem csukódik be elsőre az ajtó vagy a szekrény, vagy leejt valamit." Ez a kettő hogy függ össze? Igazából mi is a problémád?
2015. szept. 3. 20:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Az, hogy engem feszültté tesz, hogy mindig káromkodik, és minden baja van velünk is. Mikor mondtam neki, hogy babát szertenénk azt mondta akkor nem maradhatunk itt. De igazából csak az, hogy így féltem a picit, hogy sokat idegeskedek mikor terhes leszek.
2015. szept. 3. 20:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
És oda akarsz szülni a nagymamádhoz?
2015. szept. 3. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, vagyis nem tudom, nem merem itthagyni őt,mert akkor ki segít neki? (remélem még sokáig élni fog) de így nem tudom, hogy oldhatnánk meg a baba témát.
2015. szept. 3. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarsz más lakásába szülni?
2015. szept. 3. 20:24
 6/8 swad ***** válasza:
15%
a nagymuttert be kell zsuppolni a szeretetotthonba a nyugdíjáért cserébe gondoskodnak majd róla. Nektek meg nektek kell ajándékozza a kecóját. Oszt annyi. Ha van 1 kis sütnivalója az öregasszonynak,akkor rájön,hogy ewwa oszt kész....persze biztos fog fosni a változástól.
2015. szept. 3. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, szerintem hagyd ott a párod, hadd találjon olyasvalakit, akivel tervezhet - mert veled jelenleg max. a nagymutter jövőbeni gondozását tervezgetheti.

23 vagy, felnőtt, az okés. hogy segíted a nagyit, de a te korodban - főleg, hogy kapcsolatban élsz - rhadtul nem annak kellene a fő helyen állnia.

Amúgy aki hajnalban is laptopozik, pihenés helyett, az el fogja magát tudni látni. A csontritkulásával meg nem tudsz mit kezdeni - még 15 évig is őt fogod pesztrálni? Hajrá, de akkor ezt közöld a kedveseddel is, úgy tisztességes.

2015. szept. 4. 08:16
 8/8 Niola Bes Xyrta válasza:
58%

1. 23 évesen mit keresel a pároddal a nagymamádnál?

2. Ha nem vagytok képesek arra, hogy együtt egy önálló lakást fenntartsatok, miből akarsz egy gyereket eltartani?

3. Ha neked életcélod a szenvedés,az magányügy de minek rángatsz bele egy pasit és főleg minek akarod a gyerekedet ennek a cirkusznak kitenni?

4. Aki hajnali 3-kor facézni tud, az magát is el tudja látni, vagyis a nagyimról gondoskodom kifogást felejtsd el.

5. Szakadj le a nagyi szoknyájáról és nőj fel. Az érzelmi függőség a csecsemő- és kicsi gyerekkor maradványa. Az anyától való elszakadás sajnálatos következménye, de ennek az állapotnak a fenntartásáért már te vagy a felelős.

2015. szept. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!