Nem tudom, hogy hogyan kéne elmondanom a nagyimnak, hogy én nem akarok a kis "tökéletes" unokája lenni?
Na, szóval az a helyzet, hogy a szüleim rengeteget dolgoznak ezért úgymond a nagyimmal élek. Kitűnően tanulok, de ez neki nem elég (nem vagyok jó magyarból) ezért szoktam pár 3-ast hazavinni, de MINDIG kijavítom ilyenkor iszonyatosan lecsesz amiből nekem elegem van!
165 cm vagyok és kb. 60 kg mindig mondja, hogy mozogjak többet, mert kéne fogynom.. Nem szereti a barátaimat mindig kritizálja őket, van most egy kiszemelt fiúm aki amikor hazakísért, a nagyim konkrétan elijesztette, mert neki nem volt szimpatikus (szerencsére a fiú nem haragszik rám azóta is lógunk együtt)!Tudni kell a nagyimról, hogy amikor egyszer elmondtam neki mit gondolok, nagyon leszidott és elment (franc tudja merre) anyuéknak kellett megkeresni utána szörnyen rossz volt a hangulat.. Nem akarom megint ezt, de tudatni akarom vele, hogy én ilyen vagyok, nem tökéletes és nem is akarok az lenni. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!