Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem rég halt meg a papám...

Nem rég halt meg a papám rákban és már a temetés is elmúlt 14 vagyok gyerek nehezen dolgozom fel és hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 16:04
1 2
 11/15 orsikaxx válasza:
El kell engedned hidd el írd le egy papírra mit érzel gyűtsd meg a papírt emeld magasra a kezed és elszáll a széllel hidd el kicsit könyebb lesz!
2015. aug. 17. 07:23
 12/15 anonim válasza:
Látogasd meg és nézd meg merre néz a sírja, amikor a testvérem említette, hogy a Kertészete felé néz majdnem sírtam örömömben.
2015. aug. 18. 16:52
 13/15 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Szeretném tisztázni, hogy én is részvétemet fejezem ki irántad. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy semmi sem tart örökké.

Próbálj meg azokra a pillanatokra, amikor mosolyogva rád nézett, boldogok voltatok. Igy könnyebben el tudod engedni.

Ha mégsem megy, gondolj arra, hogy mikor meghal valakink, és gyászolunk, akkor igazából magunkat sajnáljuk, mert ő már egy sokkal jobb helyen van, ahol majd egyszer találkozhattok.

Az élet megy tovább, tehát próbálj meg nem a halálra koncentrálni, hanem inkább arra, hogy minél több idő eltölthess azokkal, akikkel még van lehetőséged!

Próbáld meg követni az előttem szólók, és az én tanácsaimat is, igy hidd el, egy-két hét múlva már egyáltalán nem lesz benned szomorúság, hanem csak a tudat, hogy ő már jobb helyen van.

Részvétem

2015. aug. 19. 09:30
 14/15 anonim válasza:

Őszinte részvétem!Én is veled egykorú vagyok és az én nagypapám pár hónapja halt meg. (bár ő elaludt álmában nem is számítottunk rá)

Én úgy próbálom túl tenni magam, hogy írok neki levelet, ha gondom van vagy, ha csak hiányzik.

És ezt a levelet este kimegyek és meggyújtom remélve, hogy a hamuba zárt üzenetem megérkezik hozzá. (A felhők felett három méterrel 2-ből szedtem az ötletet)

Nem mondom ,hogy túl tettem magam rajta, de jobb a lelkemnek. Sírd ki magad amikor csak jól esik.

És hidd el egy mód van rá ami segít az IDŐ!

2015. aug. 22. 14:18
 15/15 anonim válasza:
ilyen a rak :/ nem kimel senkit es semmit :(
2015. szept. 4. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!