Nem rég halt meg a papám rákban és már a temetés is elmúlt 14 vagyok gyerek nehezen dolgozom fel és hogyan engedjem el?
Kedves Kérdező!
Szeretném tisztázni, hogy én is részvétemet fejezem ki irántad. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy semmi sem tart örökké.
Próbálj meg azokra a pillanatokra, amikor mosolyogva rád nézett, boldogok voltatok. Igy könnyebben el tudod engedni.
Ha mégsem megy, gondolj arra, hogy mikor meghal valakink, és gyászolunk, akkor igazából magunkat sajnáljuk, mert ő már egy sokkal jobb helyen van, ahol majd egyszer találkozhattok.
Az élet megy tovább, tehát próbálj meg nem a halálra koncentrálni, hanem inkább arra, hogy minél több idő eltölthess azokkal, akikkel még van lehetőséged!
Próbáld meg követni az előttem szólók, és az én tanácsaimat is, igy hidd el, egy-két hét múlva már egyáltalán nem lesz benned szomorúság, hanem csak a tudat, hogy ő már jobb helyen van.
Részvétem
Őszinte részvétem!Én is veled egykorú vagyok és az én nagypapám pár hónapja halt meg. (bár ő elaludt álmában nem is számítottunk rá)
Én úgy próbálom túl tenni magam, hogy írok neki levelet, ha gondom van vagy, ha csak hiányzik.
És ezt a levelet este kimegyek és meggyújtom remélve, hogy a hamuba zárt üzenetem megérkezik hozzá. (A felhők felett három méterrel 2-ből szedtem az ötletet)
Nem mondom ,hogy túl tettem magam rajta, de jobb a lelkemnek. Sírd ki magad amikor csak jól esik.
És hidd el egy mód van rá ami segít az IDŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!