Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyanyám megsértődött,...

Nagyanyám megsértődött, jogosan, vagy nekem volt igazam?

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek, van egy bátyám és egy öcsém. Sajnos öcsémnek úgy öt éve volt egy agy infarktusa. Azóta eléggé lassú a tanulásban, ezért - bár négyegész fölött volt az átlaga - anyáék úgy döntöttek, hogy egyenlőre menjen szakmunkás iskolába. Nagyanyám meg mindig sértegeti, hogy milyen buta, meg hogy szégyeníti itt a családot. Hiába szólt már rá mindenki. A végén egy megjegyzése ("talán utcaseprő még lehetsz, annyira még nem vagy hülye") kitörtem magamból és azt találtam mondani, hogy aki a nyolc osztályt se tudta elvégezni (hat osztálya van) az fogja be a pofáját. Kijelentette, hogy amíg én itthon vagyok, addig be nem teszi a lábát hozzánk, mert egy ilyen kis taknyos (16) mint én nem fogja sértegetni.

2015. júl. 3. 07:41
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. júl. 15. 22:10
 22/24 anonim ***** válasza:
59%
igazad volt, és jobb tényleg, ha nem megy hozzátok többet.
2015. júl. 16. 14:32
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem is jön, ha találkozunk az utcán (két utcával lakik arrább) a fejét is félre csapja.
2015. júl. 17. 22:16
 24/24 omba ***** válasza:
71%

Nézd, aki egy másik ember egészségügyi problémáján poénkodik, az alapból bunkó. Sajnálom, de erre nincs más szó.

Aki az unokája életét szándékosan keseríti a az is.

A nagymamád meg a kettőt együtt....

És még ostoba is, közel kitűnő átlaggal ritkán mennek utcaseprőnek, meg még javulhat is tán a tesód!

Tarts ki mellette, védd meg - büszke lesz rád, apád is - még én is, ha nem is ismerlek.

2015. júl. 17. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!