Nagyanyám megsértődött, jogosan, vagy nekem volt igazam?
Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek, van egy bátyám és egy öcsém. Sajnos öcsémnek úgy öt éve volt egy agy infarktusa. Azóta eléggé lassú a tanulásban, ezért - bár négyegész fölött volt az átlaga - anyáék úgy döntöttek, hogy egyenlőre menjen szakmunkás iskolába. Nagyanyám meg mindig sértegeti, hogy milyen buta, meg hogy szégyeníti itt a családot. Hiába szólt már rá mindenki. A végén egy megjegyzése ("talán utcaseprő még lehetsz, annyira még nem vagy hülye") kitörtem magamból és azt találtam mondani, hogy aki a nyolc osztályt se tudta elvégezni (hat osztálya van) az fogja be a pofáját. Kijelentette, hogy amíg én itthon vagyok, addig be nem teszi a lábát hozzánk, mert egy ilyen kis taknyos (16) mint én nem fogja sértegetni.2015. júl. 3. 07:41
21/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. júl. 15. 22:10
22/24 anonim válasza:
igazad volt, és jobb tényleg, ha nem megy hozzátok többet.
23/24 A kérdező kommentje:
Nem is jön, ha találkozunk az utcán (két utcával lakik arrább) a fejét is félre csapja.
2015. júl. 17. 22:16
24/24 omba válasza:
Nézd, aki egy másik ember egészségügyi problémáján poénkodik, az alapból bunkó. Sajnálom, de erre nincs más szó.
Aki az unokája életét szándékosan keseríti a az is.
A nagymamád meg a kettőt együtt....
És még ostoba is, közel kitűnő átlaggal ritkán mennek utcaseprőnek, meg még javulhat is tán a tesód!
Tarts ki mellette, védd meg - büszke lesz rád, apád is - még én is, ha nem is ismerlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!