Nagyanyám megsértődött, jogosan, vagy nekem volt igazam?
Az egyetlen dolog, amibe bele tudnék kötni a viselkedésedben, az a stílus. Jóval választékosabban, kevésbé paraszt módon is meg lehetett volna mondani, hogy a hat osztályával inkább hallgasson. Úgy is megsértődött volna, de most legalább tud mibe kapaszkodni sajnos.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy gondolom, már a hócipőd tele volt vele, és végül is jó, hogy így történt, ha már más nem mondta meg neki, hogy vegyen vissza magából, és egy betegség miatti változásra ilyet szégyen mondani, hogy buta meg hülye. Én nem bánkódnék amiatt a szüleid helyében sem, hogy ez a boszorkány nem jön többet hozzátok, sőt, én anyukád-apukád helyében megmondtam volna, hogy AZ tűnjön el az ÉN életemből, aki a gyerekeimet sértegeti ilyen mocskos módon, és nem fogok azért sírni, hogy egy ilyen személy nem fog velem többet kommunikálni, és lesz szíves magába nézni.
Apa csak annyit mondott (az ő anyja) hogy "Csak kimondta, amit mi csupán gondoltunk, nem kell anyuka ezen megsértődni"
Bár nagyanyám azt mondta, hogy egy hölgy nem beszél így, főleg nem egy másik hölggyel. Kérem szépen én lány vagyok nem hölgy ő meg főleg nem az.
Szép dolog volt, hogy kimondtad ezt, és ezzel kiálltál az öcséd mellett.
Nagyanyád viselkedése felháborító és egyben minősíthetetlen.
És már megbocsáss, de ilyen alapon, ha nem megy, nem is lesz baj.
Hát ha ilyen nagyanyám lenne, örülnék is, hogy többet nem jön! Hogy lehet ilyeneket mondani a saját unokájára? Ennek a vén majomnak mi van a szíve helyén?
Különben én a szüleid helyében már rég elküldtem volna, ha anyámról, ha anyósomról lenne szó, az én gyerekemet senki ne macerálja mert letépem a fejét!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!