A nagyszüleim rendszeresen megaláznak, mit lehetne tenni ellene?
Figyelt kérdés
Valamiért a nagyszüleim engem nem szeretnek, rendszeresen tesznek rám gúnyos, olykor megalázó megjegyzéseket. Most vagyok 19 éves, jövőre érettségizek, mivel nyelvi előkészítő osztályba járok. Terveim között van, hogy megyek egyetemre, a középfokú nyelvvizsgát nemrég tettem le angolból. De a nagyszüleim szerint én is csak egy olyan elkényeztetett kis p*csa vagyok akik egész nap az irodában szeretik riszálni a feneküket azért szeretnék egyetemre menni és azért dicsekszek a kitűnő eredményeimmel fűnek fának. Állandóan azt hangoztatják, hogy ha az ő gyerekük lennék, megtanulnám a kemény munkát megbecsülni és nem nézném le a hozzájuk hasonló dolgos embereket.2015. jún. 18. 20:07
11/15 anonim válasza:
Igaza van a Ferinek, ezek a fenékriszálós irodai dolgozók fizetik a nagyszüleid nyugdíját most - azaz kényeztetik a pcsájukat.
12/15 anonim válasza:
A nagyszüleid tipikus prolik és nekik nem adatott meg az, ami neked: a tudás és a lehetőség. Valószínűleg féltékenyek rád, amiért te elérhetsz valamit, amire nekik esélyük sem volt - ezért aláznak meg, ahol csak tudnak.
Ne törődj velük, vagy szállj vitába. Az én családtagjaim, rokonaim is prolik, ami részben azt jelenti, hogy nem tudnak érvelni. Szállj velük vitába, mint ahogy azt már előttem is tanácsolták, és győzd le őket. Valószínűleg nem fogják elismerni a vereségüket, de elég, ha te tudod, hogy nyertél.
13/15 anonim válasza:
Ha nem laktok együtt, akkor simán ne látogasd őket, ha csak sértegetni tudnak.
Ha kérdezik miért, megjegyezheted gúnyosan, hogy nem akarod, hogy beégesse őket a semmirekellő unokájuk.
Amúgy szüleidnek kéne leállítani őket szerintem.
14/15 anonim válasza:
Na az én nagyszüleim meg pont azt akarják h majd ne a kétkezü munkával szenvedjek....Ahány ember annyi tulajdonsáb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!