Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért van az hogy a nagyszülei...

Miért van az hogy a nagyszüleim most hirtelen egy válás után újra egy olyan programot akarnak szervezni ahol ők is ott lesznek?

Figyelt kérdés
a nagypapám egy anyukám és közte 8 évvel idősebb nővel él most de hirtelen egy olyan vendégséget akarnak szerevezni ahol együtt van az egész család de ez nekem furi egy kicsit mert anyám tesói akkorák mint én sőt olyan korúak is és ők a nagybátyáim

2014. dec. 28. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"a nagypapám egy anyukám és közte 8 évvel idősebb nővel él most"

??? Ez mit akar jelenteni? Csak én nem értem? O_o

2014. dec. 28. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ėn sem ėrtem mint az elso valaszolo.
2014. dec. 28. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
És ez Téged miért zavar ? Nagyapád elvált nagyanyádtól és talált magának egy, a saját lányánál csak 8 évvel idősebb partnert (ha jól számolom). Ha nagyapád annyira fickós még, hogy elfogadja őt egy nála 10-20 évvel fiatalabb nő, akkor legyenek boldogok (én 70 évesen megértem). De téged miért kell, hogy ez zavarjon ? Már az a nő is túl van első fiatalságán !
2014. dec. 28. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert nem a családtól vált el, hanem nagyanyádtól.
2014. dec. 28. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a fogalmazás nagyon skerült. Ezt lementem.
2014. dec. 28. 16:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam a nagypapám egy 8 évvel idősebb mint anyukám anyukám 42 most és ő 50
2014. dec. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!