Illetlen a bikini 14 évesen?
" Az ő korukban a bokádat sem illett mutogatni."
AZért ne írjunk már hülyeséget. Egy 11 éves lány nagymamája bőven abban a korban volt fiatal, amikor tombolt a miniszoknya divat.
Én 6 éves korom óta bikinit hordok, és a nagymamám nem volt kiakadva, pedig 45 éves vagyok.
23, látom a vicc számodra ismeretlen fogalom :)
Bár hozzáteszem azért van valóságalapja, egy 14 éves lány nagymamája is nyugodtan lehet 70-80 év közötti, ha a szülő is késői gyerek (ha belegondolok, az én nagymamám ennyi idős koromban 82 volt!). 70-80 éve falun pedig még bőven éltek olyan szokások, hogy a hajad kendő alá kellett kötnöd, ezzel is mutatva, hogy már nem vagy hajadon, és így tovább. Szóval előbb gondolkodj, aztán beszélj :)
Az utóbbi pár évtizedben a női divat kimondottan arra megy ki, hogy a nők/lányok szexuálisan minél kihívóbbak legyenek. Ennek része a bikini elterjedése is.
Mivel a lányok tizenévesen épp kezdenek lassan nővé válni
(ahogy a fiúk férfivá), így nyilván e divat szerint próbál öltözködni.
Én nem gondolom, hogy ez helyes (nagyszüleid sem ok nélkül féltenek); de tény, hogy ma már általánosan elterjedt tendencia, a társadalom többsége ma már nem tekinti illetlennek.
Nekem sosem volt egybe fürdőruhám, csak mióta gyerekem van, mert nem szeretem látni a hasam. De előtte sose volt. Amíg kicsi voltam, sima fürdőbugyim volt csak, aztán kb. amikor iskolás lettem (vagy valahogy akörül), akkor már kétrészesem volt, jó, persze az ilyen gyerek "bikini" volt, hiszen nem volt még semmi cicim, de mégis bikiniszerűség volt. Aztán amikor már lett mit beletennem, akkor lett rendes melltartós bikinifelsőm is. Soha senkinek nem jutott eszébe, hogy ez illetlen lenne, pedig a nagyszüleimmel is gyakran jártam strandra, és elég konzervatívok voltak mindig is.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!