Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Illetlen a bikini 14 évesen?

Illetlen a bikini 14 évesen?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nyaranta szoktam strandra menni, tavaly egybe fürdőruhám volt, de most egy bikinit vettem magamnak. De a nagyszüleim szerint, a bikini egy ilyen idős kislánynak mint én a bikini nagyon illetlen viselet.

2015. jún. 14. 15:22
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Elég fura nagyszüleid lehetnek, az enyémek sokszor mesélték nekem, hogy ők gyerekkorukban teljesen pucéran fürödtek a Tiszában. A bikinivel nincs semmi gond, de mondjuk az is kérdés, hogy jól áll-e, mert valakinek tényleg sokkal jobban áll az egyrészes fürdőruha, kortól függetlenül. Én pl. sose vennék fel bikinit, pedig 25 éves vagyok, nem 14. Csúnya vagyok benne, ez van :) Pedig még csak túlsúlyos se vagyok.
2015. jún. 14. 15:57
 12/37 anonim ***** válasza:
82%
Nincs a bikinivel semmi baj 14 évesen. Abban az esetben illetlen ha nagyon rosszul áll neked a bikini. Például ha kilóg a hájad és ráér a bugyi részre. Ellenkező esetben nem illetlen.
2015. jún. 14. 16:03
 13/37 anonim ***** válasza:
12%
Nem illetlen, de tényleg nem gyerekeknek való.
2015. jún. 14. 16:03
 14/37 anonim ***** válasza:
8%
igen illetlen. de nyugi majd a többi hozzád hasonló megnyugtat hogy nyugodtan hord semmi baj vele
2015. jún. 14. 16:18
 15/37 A kérdező kommentje:
Hozzám hasonló?
2015. jún. 14. 16:22
 16/37 anonim ***** válasza:
95%

#13:

Milyen gondolkodású vagy te? 1: 14 éves már nem kislány amennyiben a külső nemi jegyei elég fejlettek. (arra gondolok hogy nem csúszik a nyakába a bikini felső része)

2: mindenki azt visel a strandon ami neki tetszik

2015. jún. 14. 16:22
 17/37 anonim ***** válasza:
85%
Én is óvodás korom óta bikinit viselek, pedig ez lassan már 50 éve volt. Természetes, hogy minden női korosztály ezt hordja. Alaktól is függ. A barátnőid adjanak neked divat tanácsot, ne a nagyszülők. Az idősek nagyrésze prűd.
2015. jún. 14. 16:23
 18/37 anonim ***** válasza:
15%
Milyen gondolkodású? Aki úgy gondolja, hogy egy 14 éves kislánynak nem kell közszemlére tenni magát. Ha mégis, akkor a kedves szüleje (meg a gyerek maga) se csodálkozzon, ha felnőtt férfiak "megkívánják"
2015. jún. 14. 16:28
 19/37 anonim ***** válasza:
91%
Jajj ne viccelj már, ma már 4 éves kislányoknak is kétrészeset lehet kapni :D A nagyszüleid régimódiak, ami normális, ne foglalkozz vele :) Az ő korukban a bokádat sem illett mutogatni.
2015. jún. 14. 16:38
 20/37 Shai-Hulud ***** válasza:
92%

"Ha mégis, akkor a kedves szüleje (meg a gyerek maga) se csodálkozzon, ha felnőtt férfiak "megkívánják""

Egyrészt:

Ha ez így lenne, akkor ilyen alapon senki ne hordjon bikinit. Sőt, továbbmegyek, ismét dédanyáink csuklótól bokáig érő fürdőruháit kellene hordanunk, az utcán is mindent eltakaró felsőruházatot kellene viselnünk.

Csak szeretném eszedbe juttatni, hogy sem nem élünk a középkorban, sem nem hivatalos államvallás az iszlám, így Magyarországon nem kell csadort hordani.

Másrészt:

A "felnőtt férfiak" attól emberek (persze amelyik embernek számít), hogy uralkodni tudnak az ösztöneiken. Ez az alapvető különbség az ember és az állat között.

2015. jún. 14. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!