Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Illetlen a bikini 14 évesen?

Illetlen a bikini 14 évesen?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nyaranta szoktam strandra menni, tavaly egybe fürdőruhám volt, de most egy bikinit vettem magamnak. De a nagyszüleim szerint, a bikini egy ilyen idős kislánynak mint én a bikini nagyon illetlen viselet.

2015. jún. 14. 15:22
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
87%
Én 6 éves korom óta bikiniben járok a strandra, a nagyszüleid idejében lehet illetlen volt de a mai világban már nem az.
2015. jún. 14. 15:24
 2/37 anonim ***** válasza:
94%
A kislànyomnak (10) szinte mindig bikinit vettünk . Egész kis koràban fürdöbugyija volt.. Majd ovisan egyberészese ,de 6-7 éves koràtól bikinit veszünk neki .Az égvilàgon semmi megbotrànkoztató nincs benne .Nézz csak szét a strandon ,elvétve vesz fel valaki egyberészest.
2015. jún. 14. 15:27
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Én utoljára 5 éves koromban voltam egyberészesbe. Azóta csak bikinit hordok. Nem illetlen.
2015. jún. 14. 15:28
 4/37 anonim ***** válasza:
76%
Nagyszüleid az illetlenek, hogy olyanba ütik az orrukat, amihez semmi közük.
2015. jún. 14. 15:28
 5/37 Shai-Hulud ***** válasza:
88%

Nagyon illetlen a bikini, 14 év fölött már monokinit kell hordani!

(Nagyszüleid kissé régimódiak, de nincs ezzel semmi baj. Nekik még az volt az elviselhető, de közben némileg változtak a határok, a szokások. Ma már a bikini általánosan elfogadott viselet, kislányoknak, nagylányoknak, felnőtt asszonyoknak, sőt idős hölgyeknek egyaránt. Szépen magyarázd el a nagyszüleidnek, hogy ma már mindenki hordhat bikinit, és senki nem néz rájuk ferde szemmel emiatt. Nekik is hozzá kellene szokniuk, hogy az idők változnak - bár tudom, hogy idős korban ezt már nehezebb elfogadni, mint fiatalon.)

2015. jún. 14. 15:34
 6/37 anonim ***** válasza:
87%

Nagyszüleidnek más a gondolkodása

Az ő idejükben ez máshogy volt

Én kb 5 évesen vettem fel utoljára egybereszest

Nem birnek abban maszkalni a strandon 15 évesen :D

Es engem nagyon zavar, hogy sokkal bonyolultabb levenni/felvenni es napozni se igazán lehet benne :'D

Vagyis lehet, csak eléggé hülyén barnulsz le :D

2015. jún. 14. 15:35
 7/37 anonim válasza:
82%
Nem illetlen egyàltalàn, ne hallgass az nagyszuleidre, nyugodtan hordj bikinit. ;)
2015. jún. 14. 15:37
 8/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem sosem volt 1 részes fürdőruhám, mindig 2 részest vettek a szüleim, senki sem botránkozott meg rajta
2015. jún. 14. 15:45
 9/37 A kérdező kommentje:
Apa is azt mondta (ő nevel egyedül) hogy ha nekem ez tetszik akkor had hordjam, elvégre nagylány vagyok már lassan.
2015. jún. 14. 15:49
 10/37 anonim ***** válasza:
94%
Ma már minden korosztály számára teljesen elfogadott a bikini, nyugodtan hordj azt. Nagyszüleid kissé régimódi gondolkodásúak, ahogy más is írta, megmondhatod nekik, hogy ma már mindenki bikinit hord strandon és semmi baj nincs vele. Ha meg nem értik meg, nem kell velük törődni.
2015. jún. 14. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!