Ez valami vicc hogy nekünk kell fizetni az útiköltséget ha elköltözünk?
Párom munkanélküli lett pár hónappal ezelőtt,ezért elfogadtuk az anyja ajánlatát és hozzájuk költöztünk a 3 hónapos lányunkkal.
A gyedemből,és a munkanélküliből fizettünk a rezsibe,a kaját és a tisztító tisztálkodószereket magunknak álltunk.
Most páromnak lesz állása,viszont 400 Km-rel odébb. Mi is párommal tartunk. Már meg van a lakhatás,új gyerekorvos,minden... 2 hét múlva költözünk.
Anyósom azonban nem akarja h vigyük a gyereket,azt akarja hogy hagyjam nála a lányomat ha mindenáron menni akarok én is. Nem azért de egy család vagyunk,nem látjuk értelmét annak hogy csak a párom menjen,és havonta egy hétvégére tudjon haza jönni hozzánk,én meg anyósnál lakjak továbbra is.
Anyós kitalálta h ő perre megy a nagyszülői láthatásért. És mi jól megszívjuk,mert nekünk kell majd vinni a gyereket hozzá,vagy kifizetni az ő ás após vonatjegyét. Ez rengeteg pénz. (néztem egy felnőtt jegy-anyós és após még nem nyugdijasok- 8000 FT csak oda!)
Mondtuk nekik h mi is fogunk jönni látogatóba,igaz nem biztos h minden hónapban. Meg hogy ők is jöhetnek csak előtte egyeztessünk. De ez h nekünk kell akkor az utazásukat fizetni elég durva.
Anyós egy idióta!
A gyerek nincs eltiltva, láthatja, mehet bármikor, de fizesse már ő az útját, vagy képes lenne a " gyerek szájából az utazási költséget"?? Az eszem meg áll.......
Ne legyen már összekeverve az elvált szülő láthatásának megoldása a nagyszülőével!
Igen, a nagyszülőnek van láthatási joga, akkor megy unokájához, amikor előre megbeszélik a gyerek szüleivel.
Ha ti hívjátok, hogy feltétlen menjen, hivatkozhat rossz anyagi helyzetére és MEGKÉRHET titeket, járuljatok az utiköltség egy részével hozzá.
Ha nem kimondottan meghatározott időpontra szól a meghívás, akkor megy, amikor mindnyájatoknak jó, de ha menni akar, fizesse útját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!