Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogosan vagyok ilyen velük?

Jogosan vagyok ilyen velük?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a nagyszüleim 3 hete tudták meg, hogy biszexuális vagyok. Ők ezt betegségnek tartják és kitalálták, hogy pszichológushoz kell mennem mert "meg kell gyógyulnom". Nem is ez a legnagyobb gond hanem az, hogy kitalálták, hogy az apám miattam ment tönkre holott a testvére miatt aki elintézte, hogy apám ingyen dolgozzon neki a családi vállalkozásban ami közös elméletileg de ennek ellenére a mi családunk egy forintot nem lát a pénzből, anyukám GYED-éből fizetünk mindent miközben ők azon gondolkoznak, hogy a 2 éves kislányuknak 30 vagy 40 ezres lámpát vegyenek. Nekem pedig szerintük ( nagyszülők ) nincsenek barátaim és antiszociális vagyok. Na most ezek miatt nem vagyok hajlandó beszélni velük.

Röviden kb. ennyi.

Normális, hogy mindent rám akarnak fogni?

16/L

2015. febr. 24. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Kellett egy indok amit ráhúzhatnak mindenre. Szerintem te is tudod, hogy ez nem normális.
2015. febr. 24. 21:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Na most kicsit megnyugtattál, hogy nem csak szerintem h*lyeség amit csinálnak. Köszönöm :)
2015. febr. 24. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
A magyar társadalom beteg , teljesen fölösleges győzködni a nagyszüleidet.Őket így nevelték ,vagy buták ,ez van. Ha szeretnének elfogadnának úgy ,ahogy vagy. Ha nem , akkor meg ez van. Én sem beszélnék velük ,ha így állnának hozzám ,de látni sem látnának többet.
2015. febr. 24. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
73%

Hát nem tudom, én nem beszéltem ennyi idősen (és később se) a szexuális és szerelmi életemről a nagyszüleimmel, ha mindent tudtak volna, vége is lett volna a békének. :D A komoly kapcsolataimat tudta csak a család, kb. 19 éves koromtól, mert korábban nem mutattam be senkit. (Kollégista voltam, így egyszerűbb volt.)

Persze most már mindegy, mert megtudták, ezzel nem tudsz mit kezdeni, majd megbékélnek. Viszont a későbbiekre tanulság, hogy a belső magánügyeidet csak azokkal az emberekkel oszd meg, akik érdemesek is rá. Lehet róluk rosszat gondolni, de ők már ilyenek maradnak, idős embereket nem tudsz megváltoztatni. Erre fel kell készülni, a későbbiekben a munkahelyeden sem teregetheted ki a magánéleted részleteit, mert azon fog mindenki csámcsogni. :)

A te konfliktusodnak a nagyszüleiddel semmi köze a családi problémákhoz, ezt tudnod kell. Nyilván most feszültek az egész miatt, nem jó nekik sem látni, hogy az egyik gyerekük rossz anyagi körülmények között él... Mást nem tehetsz, engedd el a füled mellett!

2015. febr. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!