Barátnőm és a pasija gyakran hívnak magukkal, de én
illetlennek érzem velük tartani. Jogosan érzem ezt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 21:48
1/9 anonim válasza:
"Testi kapcsolatra" (gruppen) akarnak rávenni?
2012. máj. 4. 21:51
2/9 anonim válasza:
Fölösleges gyertyatartót játszanod. Legyenek ők ketten meg te a barátnőddel azt csá.
2012. máj. 4. 21:54
3/9 anonim válasza:
Miért ne mehetnél?Szeretnek.
2012. máj. 4. 21:55
4/9 A kérdező kommentje:
2. és 3. válaszoló válaszai miatt is vacilálok ezzel. Nem szeretnék zavarni sem, de annyira nyösztetnek néha. Néha nem tudom h illemből hívnak-e, vagy tényleg ott akarnak látni.
2012. máj. 4. 22:00
5/9 anonim válasza:
Egyik barátnőmet én is hivom sokszor amikor párommal megyünk valamerre.
Azért hivom,mert szeretném ha jönne.
Ha kettesben tervezek programot,evidens hogy nem hivom.
Eszembe nem jutott hogy kolonc lenne.
2012. máj. 4. 22:10
6/9 anonim válasza:
4. válaszoló a kis agyadba az nem fér csak bele, hogy minek hurcolod akkor magaddal a pasidat is, ha a barátnőddel szeretnél programot csinálni? Engem nem érdekel ki milyen jó barát/barátnő, ha velem szeretne lenni, akkor velem találkozzon, ha a pasijával, akkor meg vele. A hármasban szervezett programokban mindig ott lóg, hogy a 3. fél, hiába szeretitek blablabla, akkor is csak gyertyatartó. Mert ha még valami nagyobb baráti körrel mentek valahová... De ez így meg baromi gáz.
2012. máj. 4. 22:44
7/9 anonim válasza:
22:10 vagyok
Mitől olyan elképzelhetetlen hogy hárman is jól szórakozunk?
Páromnak is a barátja az én barátnőm,nem csak "cipelem a pasim".
De hogy fokozzam a felháborodásod,párom ewgyik barátja is szokott velünk jönni,ő az én barátom is lett az évek folyamán
2012. máj. 4. 22:55
8/9 anonim válasza:
mondd hogy nem akarsz gyertyatartó lenni
2012. máj. 4. 23:42
9/9 anonim válasza:
Ha hívnak akkor biztos szeretnék ha ott lennél.
Egyik haveromnak amikor volt barátnője akkor a csaj is ugyan úgy haverom volt, de volt még egy közös haverunk. Volt amikor 4-en mentünk valahova, volt amikor csak én velük, volt amikor csak ők 3-an nélkülem és volt amikor csak hárman fiúk a lány nélkül.
Ha kettesben akartak lenni akkor úgy szerveztek programot hogy nem hívtak senkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!