Ezek a nagy melegek -főleg ma-, magukkal vonzzák a magasabb vérnyomást?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 19:10
1/6 anonim válasza:
Sajnos igen, de mivel a toxémiától nehéz differenciálni, főként idősebb terhességnél a hirtelen jelentkező magas vérnyomást -meleg ide vagy oda- figyelni kell.
2/6 anonim válasza:
Előfordul, de szerintem a légnyomással is összefügg.
3/6 A kérdező kommentje:
A múlt héten magasnak mérték, azért azóta naponta többször mérem! Sosem ment 120 fölé, de ma volt 132-140 is! A diasztolés érték rendben van!
30 hkm
2012. máj. 1. 19:26
4/6 anonim válasza:
A néha magas érték szerintem nem gond annyira.Csak ha fenn van,ülj és ne szaladgálj.Nekem hálisten nincsenek,nem is lesznek gondjaim a vérnyomással,mert tejeskávéval 110 a maximum.18hkm
5/6 anonim válasza:
Nekem az orvosnál mindig kicsit magas, így én napi kétszer mérem itthon is. Mindig 125 körül van, amióta itt a meleg jobban vizesedem, illetve 135 körül van, de ez szerencsére még mindig nem 140. Ma vagyok 40 hetes!
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor már nem sokáig kell méregetni!
Könnyű szülést kívánok, és jó egészséget!
2012. máj. 2. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!