A nagyszülőknek joguk van tudni az unokáról?
De ha egyszer terhes lesz tabletta mellett egy no, akkor nem gondolkozik el, hogy kene valami mast hasznalni?
Apuka az elejetol gerinctelen, De megmondta, hogy neki nem kell a gyerek! Mit nem lehet ezen erteni? A kerdezo akkor lenne becsapva, ha nem mondja el, hogy nos, mint a te esetedben, es ha azt mondja, hogy kell neki egy gyerek, de legalabbis nem ellenzi!
Más módszer..
Ha nincs még gyereke (és gondolom nincs), akkor marad a gumi, amit sok pasi cseszik felhúzni. Mivel spirálja nem lehet, csak ha már szült.
A hüvelykúpoktól szintén sok pali ódzkodik (utána rossz az íz ott lent). Szóval bogyó (amúgy hol írta a kérdező, hogy elsőre is amellett lett terhes??)
Viszont azt olvastam, a drága jó apuka azt mondta neki szeretne gyereket tőle, csak kicsit várjon. Erre a bébire mondta, hogy ne maradjon.
Szóval megint az jön ki, hogy apuci a tahó.
30 és 32- es válaszoló, köszönöm, hogy védeni próbálsz.
31-es.
Ki mondta, hogy nem értem? Oké, neki nem kell. Nekem igen. De akárhonnan nézzük, (hacsak nem voltak bevonva az igazi játékba a nagyszülők is), ők kedveltek (kedvelnek?!), mondták menjek néha egyedül is hozzájuk, beszélgessünk.. Ebből kiindulva, pedig joguk van az unokához (és fordítva) és pont.
Emellett pedig, apuka valószínűleg továbbra is félrekefél majd mással, egyszer pedig minden kiderül. De nem kell nekem (nekünk) vele találkoznom, ha esetleg a szülei azt mondják,ők akarnak tudni az unokáról...
Mert éppen elég volt egy abortusz. Ilyen egyszerű. Mi a halált nem lehet megérteni rajta? Sokszor jobb, ha nincs apuka, millió gyerek nő fel apa nélkül, és értelmes, okos, kiegyensúlyozott felnőtt válik belőlük is.
Komolyan indok kell arra, hogy mért nem akarok elvetetni egy babát, aki az enyém?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!