A nagyszülőknek joguk van tudni az unokáról?
Nem szólnék róla. Gyereked apja nem szeretné, nem vállalja, elhagy miatta. Ne várj csodákat, nem fognak melletted állni.
Ha szólsz, olyan, mint az érzelmi zsarolás.
Vállaltad a gyereket, legyen tartásod.
Nem kell a nagyszülők szeretett "alamizsnája."
Engem a nagyszülők ismernek, kedvelnek még az unoka is szóba került, hogy szeretnének.
Nem zsarolni akarok senkit, egyszerűen én úgy gondolom, a nagyszülőknek jogl van eldünteni, hogy akarnak-e az unokával dfoglalkozni vagy sem
Akkor is az "apa" szülei
Ha ismernek, tudni fognak róla, hogy kerekedsz,nem?
Igen, joguk van tudni. Az hogy apuka nem ismeri el meg elhagy persze ocsmány ügy, de ettől még az ő gyereke. Ha tagadja a bíróság elrendeli a DNS tesztet és kész, ha az övé kénytelen lesz elismerni és fizetni utána.
Nem tudom ezek ellenére milyen a kapcsolatod a nagyszülőkkel, de szerintem joguk van dönteni, hogy megismerik -e az unokájukat.
Elvileg kedvelnek, mint mondtam, az unoka is szóba került. Persze biztosan ezt nem tudhatom, csak ha beszélek vwlük. Nincs semmilyen elvárásom sem apuci felé, sem feléjük. Nem kell a pénze, ha ennyi ideig hülyének nézett és becsapott, inkább ne is lássam...
A nagyszülők pedig döntsék el, ha törődni szeretnének vele, akkor ott a lehetőség. Ha nem akkor nem, erőltetni semmit nem fogok
Az apuka elhagyhat, de attól még a gyerek az övé lesz, és a szüleinek pedig az unokája lesz. Ha nem akar, akkoris kell gyerektartást fizetnie, ha DNS szerint övé a gyerek, és a nagyszülőknek törvény szerint joguk van a kapcsolattartásra. Ha az anya megtartja a gyereket, akkor bizony ez mind együtt jár vele.
Amikor az a kérdés, hogy eltitkolhatom-e az apa elől, hogy gyereke lesz, akkor mindenki azt mondja, hogy joga van tudni a gyerekről. A nagyszülőknek ugyanúgy joguk van tudniuk az unokáról. Itt nem alamizsnáról va szó, főleg nem, ha ők amúgy is szeretnének unokát.
Én megmondanám az apukának, hogy vagy ő mondja el úgy, ahogy szeretné, vagy én mondom el, de az az én verzióm lesz, és benne lesz az is, hogy a kedves férfi el akarta ezt titkolni a szülei elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!