Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszülőknek joguk van...

A nagyszülőknek joguk van tudni az unokáról?

Figyelt kérdés
Megforditva, jogosan szeretném megmondani apuka szüleinek, hogy kisbabám lesz, ha apuka amúgy nem szeretné, nem ismeri el, és egyáltalán elhagy a baba miatt?
2015. febr. 3. 18:16
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek joga van ismerni a nagyszüleit.
2015. febr. 3. 20:50
 12/38 anonim ***** válasza:
36%

a férfinek semmihez nincs joga (Kedves Kérdező, nem ellened...tökéletesen értem, milyen helyzetben vagy...csak ez az én véleményem szerint minden szereplő életét borítja)? A leírás alapján nem házasságban fogant tervezett gyerekről van szó...a férfi jelezte, hogy ő nem szeretné...igen, persze az abortusz bűn...de rákényszeríteni valakire valamit amit nem akar?

Én nagyon sajnálom, hogy így alakult...és kívánom, hogy minden úgy alakuljon ahogy Neked a legjobb....

2015. febr. 3. 20:57
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves evah!

Ha az apuka annyira felt akkor huzzon ovszert! Nem csak a terhesseg ellen ved!

2015. febr. 3. 21:16
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Mindenki tisztában van vele, hogy az esetleges abortuszról az anya dönt, és azzal is, hogy ezt sok nő nem válalja. A férfinak akkor van joga gondolkodni, amikor még nem történt meg az aktus. Ha jól védekezik, utána nem kell fognia a fejét, hogy milyen helyzetbe került. Nincs ebben semmiféle átvágás.
2015. febr. 3. 21:20
 15/38 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

ha valakit érdekel, ez a történet.

Egyébként nyilván abból akarom eltartani, hogy dolgozom.

2015. febr. 4. 05:41
 16/38 A kérdező kommentje:

Kedves evah

Senkire semmit nem kényszeritek rá. Apukától egy forintot nem kérek, mint azt mondtam. A nagyszülőknek szeretném elmondani (már csak azért is, mert ki tudja, mit hallanak majd rólam, és nem esne jól az egész, ha nem az igazság lenne), aztán majd ŐK eldöntik, mit kezdenek vele. Ha szeretnének majd találkozni vele, akkor fognak, ha nem, akkor nem. Ez ilyen egyszerű. Kicsit olyan, mint amikor a szülők elválnak, azért a nagyszülők ugyanúgy látják néha a picit. A különbség annyi, hogy itt a pici még nem született meg.

2015. febr. 4. 06:34
 17/38 anonim ***** válasza:
46%

Azt gondoltam, hogy valamit dolgozol, de 6-7 honapos terhesen mar eleg keves az a munka, amit lehet vallalni, kiveve, ha nem iro vagy... ;)

Es utana minimum fel-egy evig csak a babaval. De ha az Rtl klubnal dolgozol , akkor is biztositanak babaszobat munka mellett... de ha Ez igy lenne, akkor nem a gyakorin kerdezgetned az elet alapveto kerdeseit egy gyerekkel a hasadban ugy hogy az apja hallani sem akar rola.

Nyilvan ugyanolyan flegman valaszoltam mint Te...

2015. febr. 4. 07:35
 18/38 A kérdező kommentje:

De most buta kérdésre, buta válasz. Már bocs.

Irodában dolgozom, amit az utolsó hetekig lehet csinálni, táppénz is létezik, szabi is... A végén meg a "szülési szabadság", majd csed, gyed. Hol van a probléma? Egyik sem kevés. MAjd bölcsi és vissza a munkahelyemre.

2015. febr. 4. 07:44
 19/38 anonim ***** válasza:
44%

Mar miert buta kerdes az, hogy mibol nevelsz fel egy gyereket??

Te alom vilagban elsz bogaram... De Te tudod mit vallalsz! Ha veled ilyen jofejek a fonokeid, akkor hajra. Tegyuk fel egy pici 1 evben 2x3x4x beteg, meddig turik hogy hetekig nem dolgozol?

De Te tudod vagy nem, es remenykedsz abban, hogy az apja majd segit. Azt azon kapod magad 5 ev mulva, hogy egy megkeseredett egyedulallo anya vagy. Ne legyen igazam, de a kerdeseid mind arrol szolnak, hogy remenykedsz meg, hogy az apja elfogadja a picit. Nem hiszem hogy ezt ket nap alatt feldolgoztad, hogy nem kell neki!

Te azert nem kovetelsz semmit, es azert fontos a nagyszulokkel a joviszony. A remeny neha nem jo tanacsado!

2015. febr. 4. 08:10
 20/38 A kérdező kommentje:

Elég sok anyuka dolgozik nálunk... Ha nagyszülői segítség kell, akkor pedig elsősorban a saját szüleimre gondolok. Apukától mint mondtam, semmit nem várok, de nem kell elhinni semmit.

Nem reménykedem semmiben, és nem 2 nap alatt jutottam erre. Az itteni kérdés egy végső solog volt, én addigra már eldöntöttem mindent.

2015. febr. 4. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!