Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Most mit csináljak? Nem...

Most mit csináljak? Nem akarok veszekedni karácsonykor.

Figyelt kérdés

Még szeptemberben mondtam anyának, hogy szeretnék egy új téli kabátot. Akkor el is mentünk, nézelődtünk, végül vettünk is egyet. Otthon meg elmeséltem a napot mamának (én mamáméknál lakok), így azokat is amiket csak megnéztünk. Na lényeg a lényeg, hogy az egyik butikban találtunk egy gyönyörű sötétkék kasmírkabátot. Kettő problémám volt vele. Az egyik hogy a gallérján valódi szőrme volt, ami nálam alapból buktató, a másik hogy 50%os leértékelés után került 50ezerbe.

Ma megtaláltam az egyik szekrényben ugyan ezt a kabátot. Még anno mondta mama, hogy ha tetszik nekem a kabát, akkor megveszi karácsonyra, de akkor is megmondtam, hogy nem kell. De most itt van és nem tudom, hogy mit csinálja. Nem akarom megbántani, de nekem ez nem kell. Hogy mondjam meg szépen? Meg mikor? Most szóljak hogy megtaláltam és vigyük vissza? Karácsonykor nem akarok balhézni és úgyis veszekedés lesz belőle.

2014. dec. 13. 18:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
35%

Ne legyél bunkó a mamáddal.

A szőrmével meg mi bajod? Ennyi erővel ne szedj gyógyszert, ne egyél téliszalámit, tojást, sőt, bőrcipőt se hordj...

2014. dec. 13. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!