Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért nem érti meg a mama h...

Miért nem érti meg a mama h ne szóljon bele h élünk? Többi lent,

Figyelt kérdés

Mamával kertszomszédok vagyunk.

Aminek egy a hátránya: vannak dolgok amikbe igyekszik beleütni az orrát.

Most azon húztam fel magam h idén veteményeztünk és egy csomó vizet ráhordtunk gondoztuk mégis sokmindent tönkretett az időjárás és a csigák, hangyák és társai.

Ezért most úgy döntöttem jövőre nem fogok veteményezni csak kukoricát.

Erre lehurrogott, h akkor gazt fogok benne termelni? Meg h akkor jobb a lakótelep.

Szerintem elég sokan élnek kertes házba akik nem veteményeznek. Nem éri meg.

Amit az ember megeszik vagy kell az ételbe olcsón is megkapja anélkül h munka után még kínlódnia kéne ezzel is és mégis minden igyekezet ellenére minden tönkremegy.

Párommal élek a saját házamban. Mindketten dolgozunk.

Úgy érzem van jogom eldönteni h akarok-e veteményezni vagy sem.

Nem hagyom senkinek sem h beleszóljon mit csináljak.

Nagyon szeretem mamámat de ez kiborító és nem értem ez mire jó neki.

Egyébként már v 15 éve ő sem veteményez semmit mégis van egy nagy udvara és egy hátsó udvara.

Csak nem értem miért jó beleszólni más életébe.

26 évesen úgy érzem jogom van eldönteni mit szeretnék és aszerint élni nem úgy ahogy más "megálmodja".

Mit gondoltok?

2014. nov. 4. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyik füleden be, másikon ki.
2014. nov. 4. 11:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kertesházban élünk és mi is dolgozunk és mi se veteményezünk. Ahogy írtad! Nem éri meg! Estefelé hazaérek nem fogok még azzal is foglalkozni, nehogy már én legyek a kertért és ne fordítva. Amúgy meg drágábban ön ki szerekkel locsolással és munkával az egész mintha bemennék a supermarket-be és megvenném. Aki nyugdíjas és egész nap otthon hesszel, az menjen és csinálja, de én nem vállalok másodállást a saját kertemben. Attól annak még megvan a funkcója, mégpedig maga a pihenés.
2014. nov. 4. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:

"Mamóci, semmi közöd hozzá.

Amúgy mikor sütsz egy adag jó lekváros röcsögét?"

2014. nov. 4. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kukoricát?? Tudod milyen magasra nő az?

Szegény mama meg állhat létrára, hogy átlásson hozzátok.

Azt veteményezel, amit akarsz, mert ha a kedves mamának nem tettszik, vethetel bele bukfencet is, nem fog megfelelni neki.

Isten azért adott nekünk két fület, hogy ami az egyiken bemegy, kijöjjön a másikon.

2014. nov. 4. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

ma 12:18

Ez baromság. Tudhatnád, hogy a hang vákuumban nem terjed.

2014. nov. 4. 12:31
 6/7 mi a fene ***** válasza:
Igen az idősek már ilyenek, ragaszkodnak a régi szokásokhoz- De ha ő se veteményez, milyen jogon irányít.Ne hagyjátok magatokat, úgy csináljátok, ahogy nektek jó. Mi veteményezünk, de tényleg nem éri meg,csak mi már nydijasok vagyunk, ráérünk bibelődni..Egy jó tanács, ne plázában vásárolj, ha lehet, hanem őstermelőtől.
2014. nov. 5. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az egyik válaszoló írta, "az egyik füleden be...".

Veled egykorú vagyok, kb. 1 km-re laknak a nagyszüleim. Hasonlóak, mint a te nagyszüleid. Múltkor eljött hozzánk nagymamám, és előadást tartott arról,h milyen nagy hülyeség az internet ( mert ugye van fogalma arról,h mi az), aztán elkezdett utasítgatni h mit meg hogy csináljak.

Aztán 1 hete szintén beállított, és elkezdett parancsolgatni, h idemenjek stb. Na, akkor megmondtam neki,h nem kéne talán ennyire beleszólnia, megsértődött, most durcáskodik, mint egy 5 éves kisgyerek.

De rájöttem, semmi értelme vitázni velük. Rájuk kell hagyni mindent, bólogatni, aztán csinálni úgy, ahogy te gondolod.

Nagyszüleim is 70 évesek, nem túl okosak. Ülnek a falujukban a 4 fal között, gőzük nincs arról, h milyen ma a világ és azt hiszik, h mindenki nyugdíjas, mint ők.

Felesleges nekik magyarázni.

2014. nov. 27. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!