Mama miért utólag mond valamit mindig, amikor már rég azt csinálom? és nem érdekli semmi? Lentebb magyarázat
pl
megyek bezárni az ajtót, csörgök a kulccsal, erre megkérdezi, hogy nem kellene bezárni az ajtót?
vagy egy rokon beavatott abba, hogy milyen betegsége van, és úgy néz ki nagyon a szervezetre van bízva, mert nemigen orvsolható,tehát lehet a végén el is viszi, mama röviden nyugtázza és már másról is beszél, hogy mással meg mi van.
vagy megfogtam a baba lábát, éreztem, hogy hideg, nyúltam a zokniért.
ekkor megszólal, hogy nem ártana zoknit adnod rá, mert neki hűvös van. (de addig eszébe nem jutott, csak amikor rajtam látta, hogy a babát ellenőrzöm)
vagy sír a baba, amikor megyek oda, akkor mozdul csak meg ő is
látja hgy folyik a nyál a baba szájából, de nem foglalkozik vele, de akkor amikor már én veszem észre, és hozom a kendőjét, akkor szól, hogy folyik a nyála
rákérdezve, amikor erről kérezem, nem is érti miről beszélek
Kérdezd meg, hogy nem lát-e véletlenül.
Kisbaba van a házban? Tiéd a gyerek? Mama azaz Anyukád és csak így hívod?
Lehet idõkiesése van vagy nem tudom.
Vagy egy màsik dimenziòt làt amiben te még nem csinàlod az adott dolgot és szòl :D
Szerintem lusta megmozdulni, és csak azért magyaráz, hogy lásd, hogy a szándék benne volt...
Ezzel enyhíti a bűntudatát, hogy nem csinál semmit.
De ez az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!