Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtatnátok az esküvőtökkel/lagzitokkal kapcsolatban így utólag?
Nem nyáron tartanám. Olyan meleg volt, hogy ha kivettek valamilyen sütit a hűtőből pár perc múlva már folyt, és mindenki izzadt mint a ló.
Kényelmesebb cipőt választanék.
Néhány rokont nem engednék a vacsora végégig alkoholt fogyasztani.
:)
ősszel lesz, a cipőm kényelmes és pár cm a sarka, de a vendégeket hogy tartsam távol az italtól?
Volt néhány ember, aki már nem fért bele a létszámba, szűkös kereteink voltak, kisebb, családi körben zajlott az esküvő. Pedig így visszagondolva jó lett volna, ha ott vannak, közben meg néhányan a meghívottak közül az utolsó pillanatban visszamondták és nem jöttek. Azóta is sajnálom, hogy nem hívtam meg azt a pár barátot.
Mást nem. Kis lagzi volt, nem túl fényűző, de nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat.
- Tripla adag C-vitamint szednék, hogy ne robbanjak le az esküvő előtti héten (és emiatt ne legyen egy rohadt nagy herpesz a számon, amit csak a sminkesemnek köszönhetek, hogy más nem vett észre)...
- Vinnék magammal SZÍVÓSZÁLAT, mert nem volt túl jó ital nélkül a fotózás (nem mertem leinni a sminkem), de a tanúmat 1 órára elrabolták az ufók, így nem tudott nekem szerezni :D
- Nem abban az étteremben tartanánk a lagzit (a pincérek flegmák voltak, és nem figyeltek arra, hogy ne hűljön ki a kaja, szerencsére csak a mi asztalunknál követték el).
- Nem engedném, hogy a rokonok fotózzanak (még szerencse, hogy a kreatív fotózást letudtuk reggel, mert minden rokonra rájött a fotózhatnék, és hátráltatták a fotósunk munkáját a folytonos belevakuzással). Ehhez tartozik, hogy még kevésbé engedném, hogy anyósom odaadja a fényképezőgépét a férjem 3 éves unokaöccsének, aki szintén fotóst akart játszani, és miatta fél órát csússzon a csoportfotózás (mindig beállt a fotós kamerája elé, és egy felnőttnek sem volt esze elvinni), és tele lett az asztal alatti bugyifotókkal a memóriakártya...
- Imádkoznék az időjárásnak, hogy tessék tavasziasabban viselkedni :D Na jó, ezzel célt nem értem volna, de érdekes volt a tavaly márciusi esküvőnk a havazásban :D A dátumot viszont nem cserélném le, szeretem a márciust és hogy nem volt dög meleg, na de azért az 1 méteres hó kicsit túlzás :D
Másik fotóst választanék. Hibák követtem el, mert előtte nem jártam jobban körül a témát.
Még egy apróság:), a borospalackok címkéjén a fotónk volt, amivel alapvetően nem lett volna baj, egy rokon felajánlotta, hogy elkészíti a matricákat, de összességében nem tetszett a címke színösszeállítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!