Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min változtatnátok az esküvőtökkel/lagzitokkal kapcsolatban így utólag?
A polgarin semmit, kettanusan, titokban tartottuk, csak a szüleink es a testvereink tudtak rola, gyönyörü marciusi nap volt, es utana beültünk egy etterembe megünnepelni:)
A "hivatalos" templomirol meg nem tudok nyilatkozni, az oktoberben lesz:)
Szűknek gondoltam a termet, így néhány olyan emebrt nem hívtam meg, akiket szívesen láttam colna ott, már bánom, mert amennyire beijesztettek ( eredetileg56 fős, mi 100an ctunk, saját felelősségre) simán elfért volna még10fő...nem is értem miért 60alá van kalibrálva( gondolom tűzvédelmi okokból, szűk a kijárathoz vezető csigalépcső)
De a legfobtosabb, nem idegeskednék feleslegesen..annyira nem kell, hiszen tényeg mindenre odafigyel az ember, azona. Napn már kár azon izgulni, h mnden gondoltunk-e
Nem használnék szájfényt csak matt rúzst (,,kötelező csókok után hülyén néz ki a vőlegényen, ha rajta marad)
Jobban figyelnék a csokromra nekem porcelánszín, a koszorúslánynak sárga volt de egyforma és a nagy sietségebe csokordobásnál elcseréltük :)
Részletesebben egyeztetnék a koszorúslányokkal.
Csinálnék bevonulás próbát.
Nem vennék drótos melltartót ruha alá.
Megnézném a cipőmet tudok e közlekedni a lagzis terem kövén, mert olyan volt mint a korcsolyapálya.
ÉS NEM VENNÉK KI A MESSZIRŐL ÉRKEZŐKNEK SZÁLLÁST,MERT ÖSSZEVESZTEK RAJTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!