Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Min változtatnátok az esküvőtö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min változtatnátok az esküvőtökkel/lagzitokkal kapcsolatban így utólag?

Figyelt kérdés
Kíméljetek a "Nem mennék hozzá" és a "Nem venném el" válaszokkal, köszi!
2014. aug. 6. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Minden úgy volt tökéletes, ahogy volt, és ahogy elterveztük.
2014. aug. 6. 22:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal tartanám, áprilisban, vagy májusban, nyáron nagyon meleg volt. Jóval kisebb felhajtás lenne, kertiparti jelleggel, és kisebb létszámmal. Eredetileg nem akartam igazi menyasszonyi ruhát, de anyukám, és a férjem rábeszéltek, meg is bántam, mert kényelmetlen volt, és megsültem benne, szóval ha újra csinálhatnám ragaszkodnék az eredetileg megálmodott sima estélyi ruhához.
2014. aug. 7. 08:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

A polgarin semmit, kettanusan, titokban tartottuk, csak a szüleink es a testvereink tudtak rola, gyönyörü marciusi nap volt, es utana beültünk egy etterembe megünnepelni:)

A "hivatalos" templomirol meg nem tudok nyilatkozni, az oktoberben lesz:)

2014. aug. 7. 09:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szűknek gondoltam a termet, így néhány olyan emebrt nem hívtam meg, akiket szívesen láttam colna ott, már bánom, mert amennyire beijesztettek ( eredetileg56 fős, mi 100an ctunk, saját felelősségre) simán elfért volna még10fő...nem is értem miért 60alá van kalibrálva( gondolom tűzvédelmi okokból, szűk a kijárathoz vezető csigalépcső)

De a legfobtosabb, nem idegeskednék feleslegesen..annyira nem kell, hiszen tényeg mindenre odafigyel az ember, azona. Napn már kár azon izgulni, h mnden gondoltunk-e

2014. aug. 7. 09:16
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Osszesen 14 en voltunk, kis vacsora volt. Ha ujra kezdhetnenk, akkor titokban mennenk, 2 tanut az utcarol szednenk ossze, es utolag mondanank el. Ferjem is igy gondolja. Vagy meg sem eskudnenk. Mondjuk azt szeretem, hogy ugyanaz a nevunk.
2014. aug. 7. 11:41
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Na ezt a kérdést feltették nekem az esküvő másnapján. Akkor is elmondtam, és most (2 héttel később) :) is ugyanaz a véleményem: az esküvőnk úgy volt tökéletes, ahogy volt, az égvilágon semmit nem változtatnék. Aggódtam kicsit, de aztán mindenki nagyon jól érezte magát, főleg mi a férjemmel :) Úgy látszik, jól megszerveztük, mert valóban életünk legszebb napja volt.
2014. aug. 7. 13:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tartottam volna egyházit is.
2014. aug. 7. 22:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem használnék szájfényt csak matt rúzst (,,kötelező csókok után hülyén néz ki a vőlegényen, ha rajta marad)

Jobban figyelnék a csokromra nekem porcelánszín, a koszorúslánynak sárga volt de egyforma és a nagy sietségebe csokordobásnál elcseréltük :)

Részletesebben egyeztetnék a koszorúslányokkal.

Csinálnék bevonulás próbát.

Nem vennék drótos melltartót ruha alá.

Megnézném a cipőmet tudok e közlekedni a lagzis terem kövén, mert olyan volt mint a korcsolyapálya.

ÉS NEM VENNÉK KI A MESSZIRŐL ÉRKEZŐKNEK SZÁLLÁST,MERT ÖSSZEVESZTEK RAJTA

2014. aug. 10. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!