Miért olyan utálatos mama, hogy rámfog mindent, amit közben ő hibázik, mert szétszórt?
nem tudja összepároztatni a műanyag ételtartókat a tetejükkel, erre rámfogja, hogy azért nem megy rá, mert én mikrózom és tönkreteszem. erre mondtam neki, egyik, hogy a tetőket soha nem mikrózom, a másik, hogy csak melegítek max 2 percen, nem főzök, a műanyagok mikrózhatóak, és magyarázom, hogy főleg a fémjelzett, fémdíszítésű tányérok nem tehetők be egyáltalán. de akkor is szerinte én amortizálok.
aztán mivel nem találja a tetőket, azt mondja biztos én tettem el. erre mondtam, nekem olyan kevés helyem van, egyből feltűnt volna, ha nálam maradt valami, és amúgy is mindig amit hoz, úgyis adom vissza azt a hordót azzal a tetővel amivel hozta, mert nem is pakolgatom külön őket és amúgy is külön helyük van, mert sehova nem férnek be.
temető után nem tudja hova tette a gyufát, hát az is biztos nálam van szerinte..(utána megtalálta a szatyrában)
de ha még ki is hagy az agya, miért az az első hogy engem vesző, vádol, hibáztat!?
"de ha még ki is hagy az agya, miért az az első hogy engem vesző, vádol, hibáztat!?"
Mert te vagy ott kéznél. :-))
a tetőkkel otthon dohog magában, ideérve engem kér számon.
arról nem is beszélve, amikor jeletem neki, hogy ne csináljon pörkölteket mert nekem "nehéz" kaja, nem szeretem, erre rohan apához(fiához)hogy én kritizálom a főztjét, nem szeretem, pedig ő meg süt, főz, én meg ilyen vagyok..
magyarán hazudgál rólam, de nem egyszer apának "mocskol"
apa meg hív "leszidni" erre neki magyarázkodok, mama meg csendben örül, hogy apa-lánya között megy a "balhé".
milyen mama az ilyen mama?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!