Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi az én teendöm?

Mi az én teendöm?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Nagyim 71 éves. Gyakran kiakad, nem tudom min. Multkor köszöntem neki és elkezdet magában hangosan, szintevüvöltözve szitkozódni. Szerencsére csak én voltam otthon vele, mert anyura is mondott egy-két kurta megjegyzést. Legtöbbször mikor beszélni akarok vele, hogy megkérdezzem hogy van, leáll vitatkozni minden ok nélkül és én vagyok a "legrosszabb". (Hogy az a k****t fene enné meg azt a büdös fejedet... Stb.) Valaki tanácsot... Mert nem tudom mi a probléma.
2014. nov. 3. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:

neked nincs teendőd, beteg

arra azért vigyázz, hogy nehogy tettlegességig fajuljon a harag

2014. nov. 3. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
El kellene vinni orvoshoz és kezelni az érszűkületet (érelmeszesedést). De ha erős teát iszik naponta több csészével, az is javítja a tüneteket.
2014. nov. 3. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy néz ki, hogy a nagyid debil. Orvoshoz kellene vinni.
2014. nov. 3. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as: demens, nem "debil".
2014. nov. 4. 11:22
 5/7 yosimitsu01 válasza:
beszély anyuddal mond el neki ezeket amíg nem kap valami gyógyszert a nagyi, és mellé valami tudat módosító bogyót amitől nyugisabb lesz. Addig meg minimális komunikáció a nagyival
2014. nov. 15. 21:10
 6/7 Joci1212 válasza:

Hű!

Mivel sosem volt még debil a nagyim nem tudok ehhez mit hozzászólni! :D xD

2014. nov. 20. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez az aggkori demencia. Elfelejti az egész eddigi életét, majd lassan nem ismeri meg a rokonait, ismerőseit. Idegenné válik. Nem tudsz mit tenni. Nem tudod meggyőzni, nem tudsz hatni rá. Kerüld el. Az nem fog fájni neki, mert nem is emlékszik rád.
2014. nov. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!