Hogyan lehet "finoman" lekoptatni egy nagymamát?
Elég nagy a tűrőképességem és nem vagyok ideges típus. De a nagyanyám már kifejezetten zaklat minket. Ő az anyámmal él egy kertes házban (lánya). Én tíz éve elköltöztem, 40 km-re lakunk, többek között emiatt is.
Hívogat a vonalas telefonon, mobilon minden nap. Kihúzom, ha a babám alszik, de nem kapcsolhatom ki mindig csak miatta. Addig hív, amíg fel nem veszem... Nem rég költöztünk ide, kinyomozta a címünket. Ingyen utazhat...és ezt meg is teszi. Csak úgy rám nyitja az ajtót. Mondja, hogy ő nem zavar, mindjárt megy is... az előző lakás pótkulcsát ellopta és lemásoltatta magának. Ha szóvá teszem, vérig sértődik. Ahol lakik, vannak barátnői, rokonok is, tudna beszélgetni.
Nem akarok bunkó lenni vele, tűröm is jó pár éve. De valamilyen szép szóval rá szeretném venni, hogy hagyjon élni is bennünket. Főleg így, hogy gyerekem van már, vele szeretnék foglalkozni meg a családdal.
Havonta meg is látogatjuk, nem értem, miért csinálja.
Jaj, hogy védi mindenki a nagyikát.
Én leültetném és megmondanám neki, hogy ne jöjjön kétnaponta, hagyjon békét nekünk - meg úgy alapból, ha szó nélkül beállít, az nagymértékű b.nkóságra vall és nem is tűrném, akárki legyen is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!