Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan lehet "finoman" lekopta...

Hogyan lehet "finoman" lekoptatni egy nagymamát?

Figyelt kérdés

Elég nagy a tűrőképességem és nem vagyok ideges típus. De a nagyanyám már kifejezetten zaklat minket. Ő az anyámmal él egy kertes házban (lánya). Én tíz éve elköltöztem, 40 km-re lakunk, többek között emiatt is.

Hívogat a vonalas telefonon, mobilon minden nap. Kihúzom, ha a babám alszik, de nem kapcsolhatom ki mindig csak miatta. Addig hív, amíg fel nem veszem... Nem rég költöztünk ide, kinyomozta a címünket. Ingyen utazhat...és ezt meg is teszi. Csak úgy rám nyitja az ajtót. Mondja, hogy ő nem zavar, mindjárt megy is... az előző lakás pótkulcsát ellopta és lemásoltatta magának. Ha szóvá teszem, vérig sértődik. Ahol lakik, vannak barátnői, rokonok is, tudna beszélgetni.

Nem akarok bunkó lenni vele, tűröm is jó pár éve. De valamilyen szép szóval rá szeretném venni, hogy hagyjon élni is bennünket. Főleg így, hogy gyerekem van már, vele szeretnék foglalkozni meg a családdal.

Havonta meg is látogatjuk, nem értem, miért csinálja.

2014. szept. 26. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
es miert is 0 a pont.ha nem tetszik ne fogadd meg a tanacsom,
2014. szept. 26. 19:26
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem én adtam a 0-t... De szerencsére nem a százalék határozza meg,hány kifli jut reggel az asztalra :) Zöldet adtam rá :)
2014. szept. 26. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:
83%

Jaj, hogy védi mindenki a nagyikát.

Én leültetném és megmondanám neki, hogy ne jöjjön kétnaponta, hagyjon békét nekünk - meg úgy alapból, ha szó nélkül beállít, az nagymértékű b.nkóságra vall és nem is tűrném, akárki legyen is az.

2014. szept. 28. 08:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Mond meg neki egyenesen, hogy téged zavar ha hivatlanul eljön hozzád, és ha nem hív mi elött jönne,nem leszel otthon. Ne nyiss ajtót neki. ha párszor nem talál otthon akkor majd leszokik róla.Megmondhatod neki nyíltan, az ilyen ember a szép szóból nem ért. Ha hív , ne vedd fel a telefont, vagy ha mobilon hív, csak nyomd ki.
2014. okt. 2. 14:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi újság veletek kérdező?
2015. márc. 23. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!