Mit tegyek? 12/l

Figyelt kérdés

A mamám úgy érzi hogy nem vagyok eleget vele :(.Régen nagyon jó volt a kapcsolatom vele,de már nem mondok el neki mindent :/.Ma voltunk nála,és sírt miattunk(csak én láttam) :( Ez megérintett mert ő nem érzelgős fajta,és ha ő sír akkor baj van :(De engem is "megsértett" :(

Mondtam hogy jövök hozzá,de ő csak mondta hogy ,dehogy,úgy sem' :(

Mit tegyek hogy ne érezzen így? :(

2014. aug. 25. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondjuk tényleg menj el hozzá gyakrabban?
2014. aug. 25. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit tegyèl? Néha látogasd meg, szegèny biztos nagyon magányos. Az idősek nehezen viselik az egyedüllétet és depressziósok is lehetnek attól hogy azt érzik már közel az élet vége és senki nem kíváncsi rájuk.
2014. aug. 25. 19:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Azzal sértett meg hogy azt mondta hogy "dehogy,úgy sem!"??? Ne sértődj meg ilyen hülyeségeken! És ha tényleg soha nem mész hozzá,ne is csodálkozz hogy ezt mondja!!!
 4/9 anonim ***** válasza:
Időskori depresszió :(
 5/9 anonim ***** válasza:
Addig menj hozzá, amíg még lehet, főleg ha szeretitek egymást.
2014. aug. 25. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor megyek hozzá :) volt hogy 1 hétig ott voltam,söt egyszer egész nyáron :) igazából azon sértödt meg mert szombaton ott voltak a nagynénim,de nem mentem el :( felhívta anyát de ő nem mondta nekem,és úgysem tudtam volna elmenni :(
2014. aug. 25. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem minden idős ilyen, sajnáltatja magát,hogy nem mész, és ha netán ott vagy is csak siránkozik,hogy mindenki szarik rá. Ne vedd magadra szerintem
2014. aug. 25. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké :D amúgy a mamám nem ilyen :D nem veszem magamra,és hétvégén elmegyek :D
2014. aug. 25. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
menj el egyszer 1 héten hozzá, és ha nem érsz rá akkor hívd fel .
2014. aug. 28. 14:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!