Születésnapi ajándék a "babától"?
Néhány hónapos a lányunk, szüleim odavannak érte, egyetlen unokájuk. Édesanyámnak közeleg a hetvenedik születésnapja és arra gondoltam, hogy nem csak tőlünk, felnőttektől kapna ajándékot, hanem valamit úgymond az unokájától.
Tudtok bármilyen ötletet mondani a fényképes bögrén/egérpadon/stb-n túl?
Anyukám szellemileg teljesen fiatalos, számítógépet is profin kezeli felhasználói szinten, tehát ne fejkendős nénire tessék gondolni :) A külsőt leszámítva 35-40 éves korúnak felel meg a mentalitása.
"arra gondoltam, hogy nem csak tőlünk, felnőttektől kapna ajándékot, hanem valamit úgymond az unokájától."
Tehát kap a felnőttektől is, miért ne adhatna a gyerek is valamit? Nem tudom miért rettenetes ez, én évek óta csak puszit kapok szülinapomra, mégse tartom rettenetes dolognak.
#11, látom nem sikerült elolvasni a kérdést. Az édesanyámat pedig ne öregasszonyozd le, a válaszod alapján szellemileg ő van jobb állapotban kettőtök közül.
A többieknek köszönöm szépen a tippeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!