Anyunak születésnapi ajándék tipp? Nők ti minek örülnétek? [lent].
Sziasztok,
anyunak szeretnék ajándékot venni születésnapjára.Mivel ez a 45. gondoltam valami nagyon jót.
Anyuról:nem hord ékszert.
ilyen fittness,wellness,szinház stb már mind kilőve.
rengeteg elektronikus eszközünk van.
van 50ezer megspórolt pénzem,szivesen elköltöm,csak nem tudom mire lehet,ami értelmes.Utálja az értelmetlen apróságokat.Ezért kéne valami normális.
Az a baj,hogy a lakásban minden van,ruhaügyileg gondolkodtam még,de kabátot szerettem volna venni,erre minap jövök haza és mondja milyen jó Wellenstyne kabátot vett..szal értitek.
Nők ti minek örülnétek?
Órát,masszás dolgokat,swarovsky-t már kapott az ez előtti szülinapokra.
Hogyha ennyire megvan minden, jobb, ha valami közös programot találsz ki, nem feltétlenül pénzzel, pl elmentek a kedvenc helyére kirándulni vagy piknikezni, összeállítasz egy fotóalbumot róla és magadról (ha van tesód, akkor róla is).
Esetleg főzhetsz valamit, és rendezhetsz egy csajos napot vagy akár hétvégét, ami kettőtökről (vagyis inkább róla) szól...
én amikor nem volt semmi ötletem, főztem, sütöttem.
nagyon örült neki :)
Köszi a tippeket:)A csajos program,az csak azért nem jó,mert van apám is:)Gondolom neki nem esne jól,ha kihagynánk.
Akkor szerintem a bowling lesz a jó,piknik nem nagyon mert Dec.20.
Azért akartam venni valamit,mert egyszer még nyáron véletlen megjegyzésként lettem leszólva,hogy csak gyűjtögetem a pénzem és ülök rajta..Igazából,adott tárgyra gyűjtögetek,de lényegtelen ahhoz még sok év kéne és sok visszajáró,hoyg meg tudjam venni.
De lehet tényleg a legjobb lenne,egy közös program.
Tortát mellesleg majd sütök én:)!
Írtad, h mérnök és tervezni szokott. Ahhoz esetleg tervezőasztal? Vagy akármilyen spéci cucc ami segít neki ebben? Nemtom, számítógéppel tervez? Miket? Volt valami különösen kedves dolog amiből makettet tudnál csinálni? Annak biztos örülne, ha élete főművét megcsinálnád/csináltatnád makettben.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!