Néhány hónapos a lányunk, szüleim odavannak érte, egyetlen unokájuk. Édesanyámnak közeleg a hetvenedik születésnapja és arra gondoltam, hogy nem csak tőlünk, felnőttektől kapna ajándékot, hanem valamit úgymond az unokájától.
Tudtok bármilyen ötletet mondani a fényképes bögrén/egérpadon/stb-n túl?
Anyukám szellemileg teljesen fiatalos, számítógépet is profin kezeli felhasználói szinten, tehát ne fejkendős nénire tessék gondolni :) A külsőt leszámítva 35-40 éves korúnak felel meg a mentalitása.
Ne is haragudj, de ez bohockodás UGYMOND!!!!, hiszen ugy is tudja, hogy kitöl kapja? Kapjon valamit töletek a baba képével, vagy csak a képét. Biztosan örülni fog.
2014. aug. 25. 00:57
2/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok, hogy babával kapcsolatos ajándékot is szánunk neki. Ahogy írtam, a babafotónál valami kreatívabb ötletet keresek.
2014. aug. 25. 01:04
3/14 anonim válasza:
Esetleg valami "Legjobb nagymamának" feliratú tárgyacska?:)
2014. aug. 25. 01:08
4/14 anonim válasza:
Valami olyan, amivel majd közösen játszhatnak (most vagy később). Olyan tárgy vagy játék, ami csak a mamánál lesz.
Vagy valamilyen közös programra befizetni: babúszás, játszóház... stb.
2014. aug. 25. 01:20
5/14 anonim válasza:
Üres fényképalbum plusz (ha nincs neki) fényképezőgép. A közös képeket belerakhatja, modjuk havonta egyet-kettőt, így pár év alatt összeáll egy "nagyi-album", amiben nyomon követhetik a lányoddal, mi mindent csináltak együtt.
2014. aug. 25. 01:27
6/14 anonim válasza:
Egy üdvözlőlap a baba nevében, egy kisgyerekes fontkészlettel, a végén aláírás helyett a pici tenyérlenyomatával. Az úgy elég aranyos lenne szerintem. :)
Az előoldalon meg egy vigyorgós fotó a babáról, ahogy egy szál virágot tart a kis kezében.
Ha ügyesek vagytok a Photoshopban, akkor hamar össze lehet hozni, és valamilyen bérnyomtatós helyen kinyomtatni díszkartonra.
Csináljatok egy jó képet, babáról+rólad, hármótokról, keretezd be szépen, szerintem örülni fog neki. Aztán jövőre kap a keretbe friss képet.
2014. aug. 25. 08:19
9/14 anonim válasza:
Csomagoljátok be az egyik jól össze"maszatolt" pelenkáját, és azzal a szöveggel adjátok át, hogy miközben ezt termelte, a kedves mama képét nézte, ezért úgy gondoljátok, neki szánta :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!