Mennyire elfogadhato? Mi a helyes?
Alukamnak most volt szuletesnapja es nagymamamtol (aki apum anyukaja) kapott 2 polot ajandekba ami a nagypapame volt. Papa kb 2 eve halt meg, apunak ez fajo pont.
Mama nem jar boltba igy a papa regi poloibol adott ajandekba apunak. Apunak ez eleg kellemetlen es fajo volt mivel mindig papan latta a polokat. Tulajdonkeppen nem is var ajandekot mamatol, de ez igy kellemetlen es rossz neki az emlekek miatt.
Nem sértődnék meg, inkább megtiszteltetésnek venném.
Mama két évig őrizgette a szekrényében, talán néha meg is simogatta. Méltónak tartja rá a fiát, viselje, ha szeretné.
Ilyen esetben nem tudom, kinél mi a helyes.
Van aki csak egy ócska rongyot lát benne, van akinek mély érzéseket vált ki. Emlékeket, szeretetet, összetartozást.
Az a két póló nem csak két darab rongy..Az a Papa pólója.
Sajnos, már csak volt. Majd az új gazdája eldönti, felveszi-e, vagy berakja a szekrénybe. Én felvenném.
Ez eléggé gáz ebben a formában.
Az első benyomásom az volt, hogy rettenetes ötlet. Azután elolvastam a hozzászólásokat és megkettőztem. értem a hozzászólásokat, DE azt gondolom, hogy praktikus, apró születésnapi ajándékot és halott édesapa "dologi hagyományát" (örökölt tárgyakat), aminek nagy szentimentális értéke van GÁZ keverni.
Akkor inkább adjon neki egy szelet csokit és kész, de ne keverje a halott édesapa tárgyainak hagyományozását a születésnapi ajándékozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!