Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert csináljak ezt a nagyiék?...

Miert csináljak ezt a nagyiék? Miert nem tudnak örülni kicsit? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenki korábban szült. En most 23/L vagyok a párommal tavaly házasodtak ossze. De a nagyim akkor is csak azt mondogatta hogy ahh semmi értelme ugy is hamar vége lesz. Meg hogy tul fiatal vagy te meg a házassághoz. Aztan most megszületett a lányom. A nagymamám nagyon öreg mar. Szerintem 23 evesen eleg idős vagyok szülni. De a nagyi megint csak provokálni kezdett.," tul fiatal vagy meg hogy gyereket nevelj meg szégyenkezek miattad hogy ilyen kis fiatalon szültél meg az összess barátnőm meg ismerősöm ribinek gondol majd ha elmondom nekik." Szerintetek miert csinálja? Igaza van? Ribi vagyok mert 23 evesen szültem? Mit lehet ilyenkor tenni? ,megértem hogy mar nagyon öreg de azert örülhetnek hogy dédunokája lett meg hogy boldogok vagyunk.... Elkeserítő a viselkedése..

2014. aug. 18. 09:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam én, hogy kamu! :D
2014. aug. 18. 10:39
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
én a kérdező helyében azt mondanám, hogy nagyinak a dédit hívom. és a dédi nagyon későn szült:D:D
2014. aug. 18. 10:41
 23/36 A kérdező kommentje:
Qrva viccesek vagytok de akik az elso válaszolok kozott voltak azoknak koszonom :)
2014. aug. 18. 10:41
 24/36 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Hú kérdező!

Ne haragudj, de te sötét vagy, mint a szibériai éjszaka. Legalább logika lenne abban, amit itt összehordasz. Nemrég volt a nagyanyád 90 éves, de "igazság szerint" nem tudod, mennyi idős? Vittél neki legalább egy csokor virágot a jeles alkalomból? Azért arra emlékezni szokott egy felnőtt ember, ha közeli hozzátartozója ilyen szép kort él meg. Sőt, jobb családok közösen ünnepelnek.

2014. aug. 18. 10:53
 25/36 anonim ***** válasza:
59%
sőt, 90 évesen kapott az államtól 90.000 Ft-ot is, amire kijön a jegyző meg minden.
2014. aug. 18. 11:00
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom de gaz vagy.. :DD Nem tudod, mennyi idos, de nem reg volt 90 eves.. Hat en nem tudom, de szerintem a 23+22+19=64, pedig sosem voltam egy matekzseni.
2014. aug. 18. 11:26
 27/36 A kérdező kommentje:

Jo de most nem tok mindegy? Inkabb a kérdés a fontos nem a kora.,nem azt kérdeztem de tok mindegy :)

Leszarom akik hülyének néznek es további szep napot nekik puszikaaa

2014. aug. 18. 11:33
 28/36 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Jo de most nem tok mindegy?"

De, tök mindegy. De a nagyidnak igaza volt. Nem való neked még sem a házasság, sem a gyereknevelés. Majd ha az élet ilyen egyszerű dolgaiban el tudsz igazodni, akkor talán...

2014. aug. 18. 11:47
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
A kommentjeidből, kedves kérdező, tükröződik a mentális korod... Igaza van a(z akárhányéves)nagyidnak: te túl fiatal vagy még anyának. Egyszerűen gyerekes vagy, ha tetszik, ha nem. Gyereknek meg nem kéne gyereket nevelnie, mert abból minden lesz, csak nevelés nem.
2014. aug. 18. 11:47
 30/36 A kérdező kommentje:
Nem tudhatjatok hogy nevelem a lányom. Jol nevelem. A párommal megvagyunk szep a házunk a kislányának boldog mi is azok vagyunk, a férjem dolgozik, en most nem es majd testvért is tervezünk neki ha 2 eves lesz. Ugyhogy tökéletes az életünk. A lányunknak is. Es ez a fontos .
2014. aug. 18. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!