Miert csináljak ezt a nagyiék? Miert nem tudnak örülni kicsit? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nálunk a családban mindenki korábban szült. En most 23/L vagyok a párommal tavaly házasodtak ossze. De a nagyim akkor is csak azt mondogatta hogy ahh semmi értelme ugy is hamar vége lesz. Meg hogy tul fiatal vagy te meg a házassághoz. Aztan most megszületett a lányom. A nagymamám nagyon öreg mar. Szerintem 23 evesen eleg idős vagyok szülni. De a nagyi megint csak provokálni kezdett.," tul fiatal vagy meg hogy gyereket nevelj meg szégyenkezek miattad hogy ilyen kis fiatalon szültél meg az összess barátnőm meg ismerősöm ribinek gondol majd ha elmondom nekik." Szerintetek miert csinálja? Igaza van? Ribi vagyok mert 23 evesen szültem? Mit lehet ilyenkor tenni? ,megértem hogy mar nagyon öreg de azert örülhetnek hogy dédunokája lett meg hogy boldogok vagyunk.... Elkeserítő a viselkedése..2014. aug. 18. 09:32
11/36 A kérdező kommentje:
Hat az en anyám engem 22 evesen szült a nagyim pedig 19 evesen szülte anyámat. De nekem meg azzal sem volt bajom.... Lehet neki ez rosszul alakult ezert akar nekem jobbat. De ne igy tegye... Nem fogja fel hogy en igy jo vagyok
2014. aug. 18. 10:13
13/36 Andizsuzsi válasza:
"Hat az en anyám engem 22 evesen szült a nagyim pedig 19 evesen szülte anyámat."
" mar nagyon öreg"
Neked a nagyon öregről elég fura véleményed van.
14/36 anonim válasza:
"hogy ilyen kis fiatalon szültél meg az összess barátnőm meg ismerősöm ribinek gondol majd ha elmondom nekik."
Kamu! Egy dédnagyi korban lévő asszony nem használ ilyen szavakat. Ez egy kis tini stílusa!
15/36 A kérdező kommentje:
Nem kamu, es lehet nem pont igy fogalmazott,. De a ribi az benne volt. Es a nagymamám 90 lett nemrégen. Koszonom akik normálisan válaszoltak :)
2014. aug. 18. 10:26
16/36 anonim válasza:
.... Ha 19 évesen szülte anyádat, aki 22 évesen szült téged, te meg nemrég voltál 23 éves, akkor nem lehet 90 éves... tanulj meg számolni, aztán kamuzz.
18/36 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem tudom hany eves., de a kérdés NEM kamu!!
2014. aug. 18. 10:35
19/36 anonim válasza:
23 vagy, anyukád 22+23=45, a nagyi meg 45+19=64.
20/36 anonim válasza:
Rendi vagy utolso, legalabb azt is tudja mar, hogy az anyja mennyi idos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!