Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak? Komolyan nem...

Mit csináljak? Komolyan nem bírom. Ez már nagyon sok.

Figyelt kérdés
Eljött nagyim hozzánk egy hétre és folyamatosan beszél, ami nem zavarna, mert szívesen beszélgetek vele meg minden, viszont nem tud csendbe lenni fél percnél tovább. Eszébe jut valami és mondja, ráadásul ezek a dolgok engem egyátalán nem érdekelnek, pl. hogy mi van a szomszéd Marika nénivel. És tényleg ne értsétek félre, imádom és az unalmas sztorijait is végighallgatom, de folyamatosan én se bírom ezt. Ha nem figyelek és nem válaszolok megsértődik. Pedig van olyan, hogy már teljesen máshol járnak a gondolataim
2014. aug. 4. 16:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy hétre jött, nem örökre.

Tudom, hogy idegesítő, de ők is végighallgatták az összes marhaságot, mikor beszélni tanultál. Legyél vele megértőbb, vagy tereld olyan témára a beszélgetést, ami jobban érdekel téged, mint Mari néni.

2014. aug. 4. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Mondd meg, hogy az nem érdekel, és mondja el rövidebben!:)
2014. aug. 4. 16:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor megkérdezem, hogy hogyan kell csinálni ezt vagy azt az ételt, vagy mik voltak a szokások mikor Ő volt 20 éves. Ha nem is érdekelnek ezek a dolgok még mindig jobb, mint Mari néni és a többiek!
2014. aug. 4. 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez is igaz! És még érdekes is.
2014. aug. 4. 16:46
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
Addig örülj, amíg veled van és fecseg. Ha már nem él, sokszor vissza fogod idézni ezt az egy hetet és bánni fogod, hogy nem ittad minden szavát.
2014. aug. 4. 16:55
 6/10 anonim ***** válasza:
21%

5: Nekem már meghalt a nagyim, és jelentem: nem így van!:)

Mért sírnánk vissza valakinek az untatását, amit a hátunk közepére sem kívánunk? Amit életében nem kívánsz valakitől, azt halálában sem kívánod!

2014. aug. 4. 16:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a hatosnak igaza van.

Kérdező: érdeklődj, mi volt vele a múltban. Ott legalább jó sztorik vannak, amik talán téged sem untatnak, hisz a nagyiddal, nem xyz nénivel történtek.

2014. aug. 4. 17:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Valóban azoknak van igazuk, akik a nagyi meséltetésére biztatnak. Addig kell őket kérdezni,amíg lehet. Anno engem sem igen érdekelt, de ma már bánom, hiszen sok-sok dolgot nnincs már kitől kérdezni :(
2014. aug. 8. 16:16
 9/10 anonim válasza:
Próbáld meg élvezni
2014. aug. 22. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:

8: De én minden lényegeset megkérdeztem tőle még életében.

5 éve lesz, hogy meghalt, de azóta még nem jutott eszembe semmi, amit megkérdeztem volna tőle. Én minden nap fél napot a nagyszüleimmel voltam 4 évtizeden át. Szóval...

2014. aug. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!