Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » "ne törődj vele, nem gondolta...

"ne törődj vele, nem gondolta komolyan, ő ilyen" na az ilyeneket nem birom, jogos?

Figyelt kérdés

Biztos mindenki ismeri a filmekből ezeket a figurákat, általában őrmestert alakitanak: mindig ő az okos, mindig csak az lehet a jó, amit ő csinál, és lecsesz még akkor is, ha jól csináltál valamit.

Ilyenkor, akik ismerik, mindig vigasztalnak téged: "ő ilyen, ne vedd magadra, nem gondolja komolyan"

sajnos, pont az hogy magamra veszem, és senkitől nem tűröm el, és ezekre szélsőséges reakcióim vannak! Anyámtól sem birom, amikor megtapasztalom, hogy "csak úgy" méregből hozzámvág valamit, hasonlóan reagálok. Az egyik főnökömet pont emiatt rúgtam ki.

Nem tudom, én csinálom e jól az életben, vagy tényleg le kell sz.rni az ilyen embereket? Sajnos, mivel én nem szoktam hangulatomtól függően hozzávágni bárkihez bármit, nem tudom elfogadni ezt a magatartás formátumot.

2014. jún. 23. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem, ha valaki goromba velem, csak azért, mert rossz napja van. Utána már hiába kér bocsánatot. (Ha már megforgatta bennem a tőrt, akkor utána már hiába húzza ki belőlem.)

Azért vagyunk emberek, mert nem ösztönlények vagyunk, hanem tudunk uralkodni magunkon. Ha valaki erre nem képes, akkor inkább ne is szóljon hozzám.

2014. jún. 23. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Áruld már el, mert nem értem: hogy tudtad kirúgni a főnöködet? :DDDDD

Ha jogos, ha nem, bizony tényleg vannak ilyen emberek.

Ja és te sem vagy százas, ha magadra veszed és emiatt vagy mérges. Mérges embert jobb elkerülni, kikerülni, békén hagyni, stb... nem még leállni vitatkozni vele... o.O

2014. jún. 23. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:
úgy, hogy fölmondtam :) nem szeretem, ha a 4. napon a poziciommal fenyegetnek...
2014. jún. 23. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha sért amit mond, akkor vissza kell vágni. De tudni kell, hogy mikor és kinek. Van, amikor egyszerűen nem éri meg, mert a lelki béke is fontos.
2014. jún. 23. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"ne törődj vele, nem gondolta komolyan, ő ilyen" burkoltan azt jelenti, hogy ő egy bunkó gci, akivel nem érdemes szarozni, a társaság vagy a saját lelkibékéd miatt.

Ha genyóznak veled, te is genyózhatsz velük, nem kell elviselned mások szemétkedését.

2014. jún. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!