Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit csináljak, mi lenne a...

Mit csináljak, mi lenne a legjobb megoldás? Miért van ez? lsd. Lent.

Figyelt kérdés

Kisfiam úgy érzem még nem "bölcsi érett".

Minden porcikámmal tiltakozom, hogy bekerüljön, viszont párom szerint ez az ideális megoldás, mivel a téli időszak nálunk a gyerekvigyázás szempontjából most problémás lesz, nem biztos hogy meg tudjuk oldani úgy mint eddig. Én elsősorban a betegségek miatt nem szeretném.

Eddig meg tudtuk oldani, most viszont nagyon úgy néz ki, hogy más megoldást kell keresnünk.

Egyik közeli rokonunkat kérdeztem meg, ő vállalná, nyugodt lennék ha vele lenne a gyerek.

Jelenleg heti 1 nap, amit meg kéne oldalunk.

Anyóssal ha beszélek úgy érzem hogy nem foglal egyértelműen állást, miután megemlítettem, hogy esetleg idegent kérnék meg, kiakadt.

Egy részről azt mondja hogy ne agyaljak majd megoldjuk, más részről meg ő is problémázik, elbizonytalanít.

Nem értem. Nyilván nem mindegy, hogy idegennek adom-e a fizetésem és agyon izgulom magam, vagy nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jó helyen van, jól bánnak vele.

2014. júl. 31. 12:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én unokám most megy bölcsibe,a szívem szakad meg érte,de nem tudom vállalni minden nap a felügyeletét! Így is én fogok érte járni!:) Viszont ha csak egy nap lenne egy héten akkor vállalnám és nem engedném bölcsibe,de nem a betegségek miatt!
2014. júl. 31. 14:19
 12/18 A kérdező kommentje:

én is jártam bölcsibe. és túléltem. :)

nem ez a kérdés..

2014. júl. 31. 14:49
 13/18 A kérdező kommentje:

ha teljes munkaidő lenne, akkor nem filóznék.

nem lenne más megoldás.

2014. júl. 31. 14:50
 14/18 A kérdező kommentje:

heti 1 napról van szó.

nem egész hétről.

2014. júl. 31. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Heti 1 napért valóban nem érdemes bölcsibe íratni, de heti 1 napot bármelyik nyugdíjas nagymama bevállal/hat.
2014. júl. 31. 16:28
 16/18 A kérdező kommentje:

nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy ne adjam bölcsibe.

vajon miért? :)

2014. júl. 31. 23:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert látta rajtad, hogy görcsben vagy emiatt. Ha be AKARNÁD adni, azt mondta volna, add be nyugodtan.
2014. aug. 1. 13:23
 18/18 anonim válasza:
Én sosem jártam bölcsibe...
2015. szept. 25. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!