Mentség az, hogy öreg?
nagymamám nagyon kiakasztó tud lenni, de mindenki őt védi, és én vagyok a f*asz, hogy nem tudok vele kedves lenni 1-2 ilyen beszólás után...
mondom, hogy találkozom a barátaimmal, és akkor erre azt mondja (amikor 15 éves voltam!) hogy jó, csak ne kábítószerezzek...
11-12 éves koromban rendszeresen kérdezgette, hogy cigizek-e, mert elvileg érezte rajtam. nos, a sajátját érezte maximum, mert sem én nem cigiztem (11 évesen???) és még cigiző embert sem láttam aznap.
azt mondja, hogy bele fogok betegedni lelkileg a fogyókúrába. igazából életmódváltással fogyok és még bőven van rajtam felesleg... sosem vittem túlzásba.
ő 20 évesen, férjes asszonyként vesztette el a szüzességét, és mondta, hogy nem kell ribinek lennem, várjak én is eddig.
12 évesen tesóm kifestette a körmömet (franciára) és mondta, hogy ne csináljon belőlem r*ibancot.
lementem a boltba, mert a szüleim megkértek rá, hogy vegyek ezt-azt, én meg mondtam hogy veszek magamnak jégkrémet is, erre ezt kaptam: "veszel magadnak? önző kis r*ibanc vagy!"
kérdezte, hogy megvagyunk-e a barátommal, mondtam hogy igen. erre jött a hülyeségeivel, hogy a szülei el fognak tiltani tőle, hogyha miattam romlanak a jegyei.
barátom egyetemista, és hát az egyetemisták néha megbuknak a vizsgájukon, nem feltétlenül azért, mert nem tanultak. kérdezte, hogy bukott-e valamiből, mondom igen, erre mondta, hogy: "juj, akkor az a te hibád!"... nos, vizsgaidőszakban alig találkoztam vele pont azért, mert tanult... szintén egy ilyen témánál elmagyaráztam neki, hogy neki néha a kettes is jó jegy, mert arra is nagyon sokat kell tanulni. azt mondta, hogy ha hagynám tanulni, akkor 3ast is tudna kapni...
megőrülök tőle!
mentség lenne a f*aszságaira, hogy öreg?
és ez még csak a töredéke annak, amikkel idegesít...
18/L
Az, hogy valaki hány éves nem mentség az ilyesmire, rosszindulatú, megkeseredett, szenilis vén barom. Szerintem.
Én 25 éves vagyok, nekem a korom miatt milyen kiváltságaim lehetnek? Mondjuk beb****hatom magam után az összes ajtót tiszta erőből? Én ezt szeretném kérni a koromra hivatkozva :P
Kb. ennyi értelme van annak amit csinál.
Ahogy nézem, nagyanyád a múltban él. Nem volt képes követni az idő múlását, nem fogadja el, hogy már más az élet, mások a szokások. Ez egy dolog. De én a helyedben nem hagynám, hogy beleszóljon a dolgaimba. Hallgasd végig, amit prédikál, majd tégy saját belátásod szerint. Ki tudja, lehet, hogy 100-ból egyszer mond olyan dolgot is, ami a hasznodra válik. Na nem védeni akarom, a leírásod alapján kissé begyöpösödöttnek tűnik. Ha mindig ilyen volt, akkor nem lehet a korra fogni. Viszont valóban vannak olyan emberek, akik ahogy öregszenek úgy "szipirtyósodnak" is...Nagynéném is ilyen, és ha hagynám, beledumálna az életembe...
Ne hagyd, hogy felidegesítsen
Egyes emberek ahogy öregszenek egyre kevésbé figyelnek arra hogy ne bántsanak másokat a beszólásaikkal. Valószínűleg korábban is ilyen volt, legfeljebb megtartotta magában a gondolatait.
Az én nagymamámnak is voltak kifejezetten bántó beszólogatásai, de szerencsére többnyire magában tudta őket tartani, mégha időnként látszott is rajta hogy nehezére esik. :)
A kérdésedre a válasz, hogy szerintem csak az lehet mentség ha látszik rajta hogy zavart, szenilis és nem teljesen tudja mit beszél. Ha "tiszta" az elméje, akkor egyszerűen ilyen az alapszemélyisége. Kérdezd meg a szüleidet hogy korábban is ilyen volt-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!