Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mentség az, hogy öreg?

Mentség az, hogy öreg?

Figyelt kérdés

nagymamám nagyon kiakasztó tud lenni, de mindenki őt védi, és én vagyok a f*asz, hogy nem tudok vele kedves lenni 1-2 ilyen beszólás után...

mondom, hogy találkozom a barátaimmal, és akkor erre azt mondja (amikor 15 éves voltam!) hogy jó, csak ne kábítószerezzek...

11-12 éves koromban rendszeresen kérdezgette, hogy cigizek-e, mert elvileg érezte rajtam. nos, a sajátját érezte maximum, mert sem én nem cigiztem (11 évesen???) és még cigiző embert sem láttam aznap.

azt mondja, hogy bele fogok betegedni lelkileg a fogyókúrába. igazából életmódváltással fogyok és még bőven van rajtam felesleg... sosem vittem túlzásba.

ő 20 évesen, férjes asszonyként vesztette el a szüzességét, és mondta, hogy nem kell ribinek lennem, várjak én is eddig.

12 évesen tesóm kifestette a körmömet (franciára) és mondta, hogy ne csináljon belőlem r*ibancot.

lementem a boltba, mert a szüleim megkértek rá, hogy vegyek ezt-azt, én meg mondtam hogy veszek magamnak jégkrémet is, erre ezt kaptam: "veszel magadnak? önző kis r*ibanc vagy!"

kérdezte, hogy megvagyunk-e a barátommal, mondtam hogy igen. erre jött a hülyeségeivel, hogy a szülei el fognak tiltani tőle, hogyha miattam romlanak a jegyei.

barátom egyetemista, és hát az egyetemisták néha megbuknak a vizsgájukon, nem feltétlenül azért, mert nem tanultak. kérdezte, hogy bukott-e valamiből, mondom igen, erre mondta, hogy: "juj, akkor az a te hibád!"... nos, vizsgaidőszakban alig találkoztam vele pont azért, mert tanult... szintén egy ilyen témánál elmagyaráztam neki, hogy neki néha a kettes is jó jegy, mert arra is nagyon sokat kell tanulni. azt mondta, hogy ha hagynám tanulni, akkor 3ast is tudna kapni...

megőrülök tőle!

mentség lenne a f*aszságaira, hogy öreg?

és ez még csak a töredéke annak, amikkel idegesít...

18/L

2014. júl. 26. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Az, hogy valaki hány éves nem mentség az ilyesmire, rosszindulatú, megkeseredett, szenilis vén barom. Szerintem.

Én 25 éves vagyok, nekem a korom miatt milyen kiváltságaim lehetnek? Mondjuk beb****hatom magam után az összes ajtót tiszta erőből? Én ezt szeretném kérni a koromra hivatkozva :P

Kb. ennyi értelme van annak amit csinál.

2014. júl. 26. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy nézem, nagyanyád a múltban él. Nem volt képes követni az idő múlását, nem fogadja el, hogy már más az élet, mások a szokások. Ez egy dolog. De én a helyedben nem hagynám, hogy beleszóljon a dolgaimba. Hallgasd végig, amit prédikál, majd tégy saját belátásod szerint. Ki tudja, lehet, hogy 100-ból egyszer mond olyan dolgot is, ami a hasznodra válik. Na nem védeni akarom, a leírásod alapján kissé begyöpösödöttnek tűnik. Ha mindig ilyen volt, akkor nem lehet a korra fogni. Viszont valóban vannak olyan emberek, akik ahogy öregszenek úgy "szipirtyósodnak" is...Nagynéném is ilyen, és ha hagynám, beledumálna az életembe...

Ne hagyd, hogy felidegesítsen

2014. júl. 26. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
22%
furcsa amit írsz meg a nyugdíjasok nem szoktak olyat mondani h ri-banc... esetleg qrva...
2014. júl. 26. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az kedves, hogy ler*bancozza az unokáját....Próbáld elengedni a füled mellett, mert ezek alapján tök fölösleges vitába szállni vele. :/
2014. júl. 26. 20:49
 5/7 anonim válasza:

Egyes emberek ahogy öregszenek egyre kevésbé figyelnek arra hogy ne bántsanak másokat a beszólásaikkal. Valószínűleg korábban is ilyen volt, legfeljebb megtartotta magában a gondolatait.

Az én nagymamámnak is voltak kifejezetten bántó beszólogatásai, de szerencsére többnyire magában tudta őket tartani, mégha időnként látszott is rajta hogy nehezére esik. :)

A kérdésedre a válasz, hogy szerintem csak az lehet mentség ha látszik rajta hogy zavart, szenilis és nem teljesen tudja mit beszél. Ha "tiszta" az elméje, akkor egyszerűen ilyen az alapszemélyisége. Kérdezd meg a szüleidet hogy korábban is ilyen volt-e.

2014. júl. 26. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem viselkedhet ilyen megkeseredetten attól h öreg . Csidálom h eddíg elviselted a megjegyzéseit . En biztos h mar ettol kevesebbért is megmondtam volna a velemenyem . ( volt már h hasonló esetekben nagyon durván leugattam már rosszindulatú , gonosz vénembereket )
2014. júl. 27. 17:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam * csodálom. (Elozo vagyok )
2014. júl. 27. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!