Mikor fogok túl lenni rajta?
Figyelt kérdés
5 Hónapja halt meg a dédimamám és még mindig nem hiszem el hogy meghalt.Sokat sírok utána és vágdosom magam mert ő volt az egyetlen aki megértett úgy érzem.2014. júl. 23. 10:51
1/9 anonim válasza:
Dédimamád biztos nem szeretné, hogy vagdosd magad, és ha ezt csinálod, ne haragudj, de megbántod az emlékét.
2/9 anonim válasza:
Ezt kérlek magyarázd el nekem. A mai kamaszok miért hiszik azt, hogy bármi megoldható azzal ha vagdossa magát? Mire való ez azon kívül, hogy tele lesznek egy csomó undorító heggel?
Ha elhagyott a fiú vagdosod magad?
Ha gyászolsz vagdosod magad?
A dédid elvesztése biztos nagyon fáj, de azzal nem oldasz meg semmit, ha kárt teszel magadba. A dédid biztos nem büszke rád, ha ezt látja. Sőt.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a dédim miatt vágdosom magam mert van más problémám is.
2014. júl. 23. 11:06
4/9 anonim válasza:
Ez a világ rendje. Mennyivel szörnyűbb lenne a dédinek megélnie azt, hogy Te fiatalon meghalsz. Az öregek meghalnak. Ha szeretted, kedves volt, igyekezz olyan lenni, mint ő. Ezzel állíthatod a legszebb emléket neki.
5/9 anonim válasza:
Ő sem akarná, hogy vagdosd magad, lebeszélne róla.
6/9 anonim válasza:
Az a gond, hogy problémák mindig lesznek az életben és mindig lesz egy "jaj de most" amiért vagdoshatnád magad. Szerintem keress elfoglaltságot ami eltereli a figyelmed
7/9 anonim válasza:
Mikor fogok túl lenni? = mikor leszek túl?
(Beszéljünk magyarul!)
8/9 anonim válasza:
Teljesen egyéni, ki mikor lesz túl egy gyászon. Gondolj a jó emlékekre, beszélgess a családtagokkal róla, Te is mesélj együtt megélt dolgokról. Így, és szép lassan. Ne vagdosd magad, nincs senki, akiért érdemes roncsolni a testedet.
9/9 anonim válasza:
Ne vágdosd.Én 5 éves voltam mikro meghalt a mamám.Öngyilkos lett.Éjjel sírtam felkeltem és sirtam mindig rá gondoltam és egyszer már elmult a fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!