Hogyan írjam meg a szalagavatóra a műsorszöveget? Idén leszek végzős, és valószínű, hogy én fogok lenni az egyik műsorvezető, neki szeretnék állni most, mert most van időm. Szóval van valamilyen ötletetek, hogy hogyan álljak neki?
Ha az "egyik" műsorvezető leszel, akkor állj össze a többiekkel, és találjátok ki együtt, hogy ki mit mond, s mikor, stb.
De amúgy meg úgy kezdjetek neki, hogy üdvözöltök mindenkit, szülőket, rokonokat, diákokat, tanárokat, stb. Aztán mondtok egy kis szöveget, hogy milyen fontos ez az "ünnep", és hogy mennyire eltelt már az idő, milyen jó lesz visszagondolni az elmúlt négy évre. Aztán (nem tudom, hogy működik ez, külföldi vagyok, és nálunk nincs szalagavató) ha több fellépő van, mindenki számára kitaláltok egy kis szöveget, hogy ő következik. Tehát: most következik..., hallgassuk meg ... énekét, ....szól hozzánk, stb. Aztán a végén mindenkinek megköszönitek a figyelmet, és hogy eljöttek, a végzősöknek további sok sikert kívánjatok, és vége.
Azt javaslom, hogy üljetek össze (a műsorvezetők), és úgy írjátok meg a szöveget. És a végén mindenképpen ellenőriztessétek le egy magyartanárral! Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!