Jó népek van köztetek valaki, aki megszánna egy végzős ballagási beszéddel?
Figyelt kérdés
Őszinte leszek. lassan 2 hete masszívan iszok, de már csak 3 napom van a ballagásig, amire nekem kéne írnom a szöveget, sőt elő is adnom. Két lehetőségem van: 1, Feladom egyre inkább felfelé ívelő alkoholista karrieremet és megírom a szöveget. 2, Továbbra is hódolok a legkedvesebb hobbimnak, ilyen állapotban azonban nincs szövegírás, ill. van, de az vállalhatatlan. Úgy gondolom, számodra is egyértelmű tény, hogy választásomat nem az első opció nyerte el, hiszen ha így lenne most nem olvasnád itt ezt a segélykérő néma kiáltást. Kérlek szépen tanúsítsatok irántam egy kis részvétet és segítsetek alkoholista jómagamnak. Komolyan számítok a támogatásotokra. Előre is köszönet! SZESZ2014. ápr. 27. 10:51
1/2 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
Hatha tudsz valamit belole hasznositani. Eppen az elobb botlottam ebbe a kerdesbe teljesen veletlenul.
2/2 A kérdező kommentje:
Öröm -és pálinka- ittasul köszönöm szépen!
2014. máj. 2. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!