Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én anya szeretnék lenni de...

Én anya szeretnék lenni de félek, hogy nem fogok találni apának valót (? )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy még korai ilyeneken gondolkozni, de úgy akarom alakítani az életemet, hogy kb 10 éven belül szülhessek. Pasim még nem volt és valszeg a közeljövőben nem is lesz, nem vagyok a pasik kedvence de hát ez van. Egyszer biztos lesz nekem is :) Akarok majd dolgozni, de nekem nem fontos a karrier, mert én inkább (nagy) családot szeretnék, csak félek, hogy nem fogok találni olyan férfit aki hasonlóan gondolkozik. Anyukám 24 évesen szült engem és szerintem az a kor pont jó. Nem akarok túl öreg lenni mire nagyobb(ak) lesz(nek). Nem hiszem, hogy ez változni fog mert mindig is szerettem volna saját családot. Azért félek mert nagyon sok pasi a tökéletes nőt keresi és hát én nem vagyok tökéletes.

Volt valaki hasonló helyzetben? És mi lett belőle?

15/L

2012. aug. 9. 15:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Írjál már légyszi 1-2 (de ha lehet, több) tulajdonságot, amitől a férfi számodra alkalmas "apának való" lesz! Köszi!
2012. aug. 9. 15:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne apát keress a gyerekednek, hanem barátot/párt/társat magadnak. Ha jól megvagytok, akkor majd elgondolkozhatsz hogy jó apa lesz-e belőle.
2012. aug. 9. 15:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fiatal vagy még, és ráérsz ezen gondolkodni!

Inkább a tanuláson törjed a fejedet, mert anélkül elveszel ebben a k@rva nagy világban!

2012. aug. 9. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:
76%

1. Senki sem tökéletes. Az a pasi sem, aki a "tökéletes" nőt keresi. :)

2. Ne apának valót keress, hanem TÁRSAT. A többi jön magától.

Én 31 évesen ismertem meg a férjemet, és nem érzem, hogy bármiről lemaradtam volna. 33 évesen házasodtunk, most tervezünk gyereket.

A volt osztálytársaim fele a 15 éves érettségi találkozóra már elvált, többségük gyerekkel vált el. Szerinted?

2012. aug. 9. 15:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Az ilyen "fiatal vagy stb" válaszokat most kerüljük már lécci mert tudom, de érdekel a dolog. :)
2012. aug. 9. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Erre a kérdésre tényleg komoly választ vársz? 15 évesen ne ezen járjon az eszed! Majd pár év múlva gondolkozz ezen, amikor már elkezdesz férfiakkal ismerkedni...
2012. aug. 9. 15:29
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
15 évesen apának való fiút keresel? Komolyan a te korosztályodból még tuti nem fogsz találni még 5 év múlva se. Miért nem élvezed ki, hogy fiatal vagy, egy gyerek az nem móka kacagás, kicsit olvass a másik topicban, milyen nehéz.
2012. aug. 9. 15:36
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
én először azt kérdezném meg, hogy miért akarod úgy alakítani az életedet, hogy legkésőbb 25 éves korodra anya legyél? mai világban szerintem nagyon fontos az, hogy egy nő olyan végzettséggel rendelkezzen, hohy el tudja magát tartani és ne függjön mástól, ha te 25 évesen már anya akarsz lenni, akkor ez nem hinném, hogy megvalósulhat. Tanulj, tanulj és tanulj, a párkapcsolat és családalapítás jöhet utána!
2012. aug. 9. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
illetve rosszul írtam, párkapcsolat természetesen akármikor, de családalapítás bőven ráér az után, miután biztos alapokra helyezted az életed:)
2012. aug. 9. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Ez tetszik... A racionálisan gondolkodók mind le vannak pontozva... szép egy világ...
2012. aug. 9. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!