Miért nem lehet minden nagyink olyan, amit szeretnénk?
Figyelt kérdés
m2014. jún. 22. 20:49
1/8 anonim válasza:
Nekem sajnos egy sincs... :( Egy volt, de 10 éves voltam, amikor meghalt, de nagyapámat egyiket sem ismertem.... :(
3/8 anonim válasza:
Örülj annak ami van, mert én egyiket sem ismertem. Mindegyik meghalt születésem előtt.
4/8 anonim válasza:
vhol olvastam, h lehet "örökbe fogadni" nagyszülőket, lehet neked is azt kellene
de én örülök annak, amilyenek voltak , nagyon szerettem őket
5/8 anonim válasza:
Nekem egyetlen egy nagyszülőm él, de alkoholista és szenilis, engem soha nem fogadott el unokájaként...
6/8 anonim válasza:
Mert az unokák sem olyanok amilyen a nagyik szeretnének.
7/8 anonim válasza:
Nekem olyan, csak valamiért nem szakítok időt rá...
8/8 A kérdező kommentje:
Én nem... Az a bajom , hogy nem tudunk normálisan beszélgetni, mert még egy darab szarról is olyant mondana!... Nem tudja reálisan nézni a dolgokat
2014. jún. 28. 12:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!