Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Extrém kérdés: hogy tüntessem...

Extrém kérdés: hogy tüntessem el a főzés nyomait?

Figyelt kérdés

A nagymamámal élek itthon, reggel azt mondta egész napra elmegy, csak este jön haza. Mivel itthon nekem tilos főznöm, így csak ilyenkor tudom kiélni magam.

Ananászos-csirkés rakott tésztát csináltam, már elmosogattam , miden segédeszköz a helyére került, a rakott tészta ott pihen a sütőbe, nemrég lett kész... erre beállít a mamám!

A felhasznált alapanyagokat még délután tudom pótolni, hogy ne tűnjön fel a hiányuk (általában előre bevásárolok hozzá, de néha előbb megcsinálom és utána töltöm vissza a készleteket), viszont a tészta még forró, nem tudom a dobozba merni és hűtőbe tenni a szobámba nem rejthetem el, mert a szobába nem szabad kaját vinni és megérezheti az illatát. Megenni ennyit egyszerre gyorsan és ilyen forrón nem tudok. Most épp fürdik, kérlek valaki tud valami jó ötletet, kifogást? Nem akarok most itthon patáliát. :(

2014. jún. 12. 12:54
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
A dobozok nem látszanak át, neki megvan, hogy mi az amiben az ő kajái vannak és máshoz nem nagyon nyúl. Ha beteszem leghátra, akkor pár napig elvan ott anélkül, hogy feltűnnek neki, hogy plusz doboz van.
2014. jún. 12. 13:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

És ha veszel külön alapanyagot magadnak és főzöl egy adagot magadnak?

Akkor is balhézik?

2014. jún. 12. 13:20
 13/30 A kérdező kommentje:
Barátnős sztori nem jó, mert a legközelebbi barátnőm is 25 km-re van és ha szökő évente 1x jön akkor is előre be kell hozzánk jelentkeznie. :(
2014. jún. 12. 13:20
 14/30 A kérdező kommentje:
A külön alapanyagokért meg azért balhézik, mert ha kész a kaja, akkor nem fog elférni sehol. Ide ne vegyek semmit.
2014. jún. 12. 13:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

hát én nem szoktam ezt dobálni minden kérdés alatt, de költözz már onnan a p*csába :D 23 évesen ez vicc, amit művelnek veled (és hogy hagyod).

20 évesen saját háztartást vezetek, szégyellném magam, ha rejtegetnem kéne a saját főztömet. atyaég :D

2014. jún. 12. 13:25
 16/30 A kérdező kommentje:

Ha bejeztem az egyetemet és lesz annyi pénzem, hogy belevágjak egy albiba akkor költözök.

Egyedül a főzés a bónája, az csak az ő területe. Mindenki más béna, és nem ért hozzá.

Lehet bepróbálom a barátnős sztorit csak úgy, hogy neki főztem, és elviszem hozzá. (barátnőm nagyon szereti a főztöm) aztán összecsomagolom a kis batyum és közben bevásárolok a városba (bár azért minimum estig el kell lennem a városban).

2014. jún. 12. 13:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a nagymamád, nem a második világháború alatt élünk, hogy ennyire kell kukacoskodnia az alapanyaggal. Másrészt ha viszont kiszámolva éltek, miért dobja a vécébe?

Én a helyedben felvállalnám a konfliktust, mert nem lehet így élni, hogy csak rejtegeted az ennivalót.

Vagy tényleg költözz el egy nyugisabb helyre. Ha azt mondod neki, hogy szeretnél elmenni, mert nem enged főzni, valószínűleg úgyis megkér, hogy maradj, és engedni fog.

2014. jún. 12. 13:29
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Hű, hát amint tudsz költözz el, akár albiba is. A mamád nagyon kretén, már bocs, de ez nem élet. Én 16 éves korom óta főzhetek, és még örülnek is neki, heti 5-ször legalább enyém a konyha.
2014. jún. 12. 13:30
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva pszichopata az öreglány! Ilyet !!!

Vagy elköltözöl marha gyorsan, vagy harcolsz vele, akárhányszor főzöl magadnak. Ez a rejtegetés-dugdosás nem megoldás!

A legdurvább az, hogy 23 évesen is ilyen kis tejbetök vagy és hagyod magad ilyen szinten megalázni!!!! Mert ezt, amit a fenti kis sztoriban leírtál, jobb helyeken megalázásnak hívják...

Az anyámnak nem hagynám, hogy így elnyomjon, nemhogy a grószmuternek!

2014. jún. 12. 13:40
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
A kajáról: amit lehet dobozolj be, edd meg, kóstoltasd meg őméltóságával is, ha meg van olyan jó szomszédod, vigyél neki is kóstolót.
2014. jún. 12. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!