Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mikor engedtétek el először a...

Mikor engedtétek el először a gyereket nagyszülővel a strandra?

Figyelt kérdés
Kisfiam 15 hónapos, és a nagyapja kitalálta, hogy majd viszi a strandra. Nem mondtam rá semmit, de nem érzem azt, hogy bátran elengedhetném. Egyébként még nem is volt strandon, első alkalommal biztosan velünk megy majd. Ti elengednétek?
2014. jún. 2. 15:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
71%

"Téged és a párodat is azok vitték a strandra, akik most a nagyszülők, mégis felnőttetek."

Ebben igaza van a válaszolónak, de én sem engedném el velük. Amikor ők engem és a páromat a strandra vittek, akkor még elég fittek voltak, gyorsan tudtak futni utánunk. Most 60 felett ez már nem igazán mondható el. Idősebbek, fáradtabbak, és kisgyereknél elég egy pillanatra nem figyelni. Én nem tudnék nyugodt lenni.

2014. jún. 2. 17:04
 22/30 A kérdező kommentje:
Meg nem tudtam elolvasni az osszes valaszt, amit koszonok is. A nagyapja alatt az en apukamat ertettem es nem aposomat, de nem gondoltam volna, hogy ez annyit szamitana :)
2014. jún. 2. 19:20
 23/30 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy engem is o vitt strandra, de azert azt se feledjuk el, hogy annak majd 30 eve. Sajnos tobbszor tapasztalom, hogy nem figyel elegge pl amikor meg nem tudott stabilan megulni egyedul, beultette egy karfa nelkuli szekbe es magara hagyta, vagy 5 perce kellett figyelnie ra es a gyerek megegette magat, vagy csak egesz egyszeruen nem eleg gyors, ami ertheto is, hisz 60-on felul van mar.

Mindenkepp velunk megy majd eloszor es meglatjuk, hogy viselkedik. Nagyon eleven kisfiu, lehet nem is valo meg neki a strand. Koszonom a valaszokat, a hasznosakat foleg!

2014. jún. 2. 22:24
 24/30 anonim ***** válasza:
1,5 évesen
2014. jún. 2. 23:30
 25/30 anonim ***** válasza:
A kommentedre reagálva, ha már volt probléma a papával, akkor valószínűleg én sem engedném el strandra vele.
2014. jún. 3. 08:53
 26/30 A kérdező kommentje:
Igen voltak, csak azt nem tudom, hogy ezek valos problemak, vagy csak en latom annak. En nem hagytam volna magara ott ulve a szeken 6 honaposan peldaul, de o azt mondja hogy tulzasba esek, nem lesz baja.
2014. jún. 3. 10:32
 27/30 A kérdező kommentje:
Arra a valaszra, hogy megis felnottunk, igen, igaz, de nem tudom megmondani hanyszor tort be a fejem, hany hegem van, pedig nem voltam egy rossz kisgyerek.
2014. jún. 3. 10:34
 28/30 anonim ***** válasza:
Ha a gyerek ennek hatására égette meg magát, tehát mert apukád nem figyelt rá, magára hagyta, akkor azt nem gondolnám, hogy te fújod fel, akkor az valós probléma. Ez nem túlféltés, nyilván senkitől nem elfogadható, hogy veszélyeztesse a gyereket azzal, hogy magára hagyja.
2014. jún. 3. 10:35
 29/30 anonim ***** válasza:

Anyóssal nem (após már nem él), mivel 1. nem tud úszni, 2. már nem elég gyors, pedig amúgy ő figyelne rá legjobban. Anyukámmal nem, mert sajnos beteg, figyelemhiányos, koncentrációs zavarai vannak úgy 4-5 éve, nem tudna rá figyelni. Apukámmal (elváltak a szüleim) és a barátnőjével igen, apu tanított meg úszni, és még viszonylag fiatal, a barátnő meg bölcsiben dada volt több évtizedig.

Egyszóval: személyfüggő!

2014. jún. 6. 12:35
 30/30 anonim válasza:
2 évesen, de nem nagyon akarta vinni a harmadik alkalom után.
2014. jún. 17. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!